2 Aylık Beslenme

139 görüntüleme
S

Sevda

3 Ekim 2025 16:29
2 ay 6 günlük bebeğim 4 saat te bir mama veriyorum açıkıyor anne sütü çok az normal mi bu saat aralıpı
C

Cansu İ. B.

3 Ekim 2025 16:31
Benim bebeğim o aylarda daha sık besleniyordu. Sadece anne sütü aldığı için de olabilir mama daha uzun süre tok tutuyor ama acıkıyorsa sıklaştırın bence
S

Sevda

3 Ekim 2025 16:43
Bilemedim doktorlar 4 saate acıkmaz diyorlar kafam çok karıştı ama tabikş veriyorum yine
Ü

Ümran ..

3 Ekim 2025 17:37
Benimde bebeğim iki aylık gece 4 saatte bir veriyorum ama gündüz o ne zmn isterse veriyorum 4 saati geçmeyecek şekilde .mama anne sütüne göre daha uzun süre tok tuttuğu için muhtemelen o yüzden 4 saatte bir acıkıyordur
S

Sevda

3 Ekim 2025 18:09
ÜD peki uyku süreniz nasıl sizde iki aylıkmış benimki her uykuda sürekli 2 dkk bir hep kalkıyor gün boyu hep böyle beşikten ayrılıp su içmeye bile gidemiyorum bmyle 1 saat soluksuz uyuması
Ü

Ümran ..

7 Ekim 2025 09:22
Gündüz benim bebeğim de genel olarak uyanık ama gece uykusunu alıyor
Özdemir

Özdemir

9 Ekim 2025 17:00
11 aylık bebeğim var ve hala 2 saatte 1 besliyorum çünkü acıkıyor. Siz bebeğinizi dinleyin acıkıyorsa verin yani 4 saati beklemeniz şart değil ki. Ben o aylarda yeri geliyor 40 dakika da bir emziriyordum :) bebeğinize odaklanın bence
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

9 Ekim 2025 21:11
Merhaba; ağırlık kazanımında bir problem yoksa, günde 5-6 kez çişli bezi oluyorsa 3-4 saatte bir emmesinde hiçbir sıkıntı olmaz, sütünüzde yeterli demektir🌻
S

Sevda

10 Ekim 2025 07:58
Teşekkürler Fatma hanım 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir