2 Aylık Bebişi Olanlar Aynı mı Tek Mıyım

139 görüntüleme
E

Edanur D.

26 Ağustos 2025 11:53
Son bır haftadır bebeğim sırt üstü 20 dk uyuyor kucağımda 2 saat uyuyor
Atak haftasına girdik sanırım sabah ve akşam saatlerınde bağırarak ağlıyor yaklasık 1 saat böyle sonra uyuya kalıyor. Bunlar olurken emmek istemiyor aç olduğu için daha da çok bağırıyor.
Ağlama olur da bağıran bebeği olan var mı normal mi?
Dün kontrol için dr gittiğimizde uyku damlası baybay önerdi şuan almadık ama böyle giderse alabılırız kullanan var mı ?
Beyza

Beyza

26 Ağustos 2025 12:22
Merhaba benim de bebeğim iki aylık olduğu zaman bunları yapmıştı fakat sanıyorum bir haftalık atak zamanı oluyor o dönem geçince de zaten tekrardan uykuları ve davranışları normale dönmeye başlamıştı bir hafta kadar sabredin derim belki acıkmasa bile kucakta durmak onu sakinleştirecektir bir süre böyle deneyerek daha sonra dilerseniz doktorunuzun tavsiyesiyle uyku damlasını denersiniz
H

Hülya A. ..

26 Ağustos 2025 13:55
Uyku damlası değil bu bebeğin uykuya geçişini kolaylaştıran bir damla yani sadece uykusu geliyor öyle saatlerce uyuması falan yok. Benim bebeğim kolikti eczacı önermişti doktorumuza sordum bitkisel bi damla içeriği temiz ama onermiyorum sıkıntısı olmasa zaten uyur demişti. Uykuya direniyor ve uyumak istemeyen bir bebekse faydasini gorursunuz yoksa bir etki göstermez.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir