2 Aylık Bebek İçin Uyku Saatleri

163 görüntüleme
E

Ezgi E.

14 Temmuz 2025 08:08
Uyku saatleri nasıl olmalı, kaç dk kaç gündüz uykusu mesela, son gündüz uykusu kaçta olmalı? Mesela ben gece uykusuna 9da yatırıyorum. Gece 3te emzirip geri yatıyorum, sabah 6-7gibi uyanıyor. Tabi bunlar her şey yolunda giderseooluyor, uykuya çok zor geçiyor. Ama gündüz uykusunu kurgulayamıyorum.
Ümran A.

Ümran A.

14 Temmuz 2025 08:24
Merhaba, benim de sorunum bu gündğz ne kadar uyumalı sürekli uyuyor mu olmalı. Gerçekten uyudukça daha mı çok büyüyecek. Benim bebeğim de iki aylık ve gündüz uykumuz çook az bu durum beni çok strese sokuyor, ya büyüyemezse diyorum hep :(
S

Sümeyra s.

14 Temmuz 2025 09:23
Merhaba benim bebeğim 4 aylık oldu ama hem kolik hem uyumayan bir bebekti danışmanlık çözeceğimi düşündüm fakat aldığım cevap 2 aylık bir bebek 4. Trimesterde dünyaya uyum sürecinde şu an kuralları o koyar malesef size danıimanlık veremeyiz oldu. Uyku işaretlerini gözleyin yakalayamazsanız saat bakın. Mesela benim kızım günde toplam 30 dk uyuyordu 24 saatte. Büyümesini de sorun etmeyin büyüyorlar
S

Sümeyra s.

14 Temmuz 2025 09:24
Fazla düşünüp strese girerseniz bebek de strese girer hiç uyumaz
E

Ezgi E.

14 Temmuz 2025 11:31
Uyanık kaldıgı süreyi geçirmek çok zor, o yüzden uyuması gerekiyor
E

Ezgi E.

14 Temmuz 2025 11:32
Ümran hanım benimki gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. Dışarı çıkamıyoruz, hep aglıyor. Hep emmek istiyor
Ümran A.

Ümran A.

14 Temmuz 2025 12:43
Ezgi hanım aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim kızım da öyle hep evdeyiz biri geldiğinde ise odadan çıkamıyoruz bebişimle. Yeterki beş dakika uyusun diye tüm günümü kızıma ayırıyorum inşallah düzeliriz 🥲
Selen B.

Selen B.

14 Temmuz 2025 14:17
Bizde gece uykusuna 9 da geçiyoruz ama gece 1 veya 2 den sonra her 2 saatte bi uyanıyor. Gündüzde şuan ilk kez saat uyudu uyandıramadık 3 dk emdi uyudu ilk uykusunu az yapmıştı çok değişiyo gündüzleri uykuları bi düzen oturtmak zor gibi şuan ve aşırı sıcak emmesini uyumasını herşeyini etkiliyor malesef
S

Sümeyra s.

14 Temmuz 2025 14:22
Benim kızımda hala öyle gece gündüz uyumuyor tüm konforu da sağlandığı halde anneler olarak hayatımızın her anını maalesef gönüllü olarak onlara adamakla geçireceğiz bizde dışarı hiç çıkamıyoruz sürekli kriz
K

Kübra Y.

14 Temmuz 2025 16:07
Bu konuyu bende kendi doktoruma sormuştum bana verdiği cevap " 2 aylık bebekten uyku düzeni bekleme" Oldu. Bi yandan düşününce gerçekten 2 aylık bir bebekten uyku düzeni beklemek garip. Benim bebeğim kolikti ve sabah 11 ile gece 3 arası kesintisiz ağlardı. Şuan 5 aylık olacak çok şükür kolikliği çok azaldı uyku düzeni yeni yeni oturmaya başlıyor.
F

Fatma K.

17 Temmuz 2025 08:37
Ne zaman isterse o zaman valla bende çok denedim düzenli olsun uykusunu iyi alsın ama malesef (bebeğim 10 haftalık) pes ettim artık sadece o neyi isterse onu yapıyorum bazen 2 saat uyuyor bazen 15 dk o yüzden uyku sinyallerini takip ediyorum gözleri küçülüyor huysuzlaşıyor o zaman uyutmayı deniyorum zaten uyursa uyuyor
F

Fatma K.

17 Temmuz 2025 08:39
Belli bir aya gelene kadar düzen vs olmuyor o yüzden kendimizi sıkmayıp bebeğimize ayak uydurmak en iyisi en azından bizim psikolojimiz açısından 😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir