2 Aylık Bebek Emerken Uyuyakalma

78 görüntüleme
V

Vildan G. K.

23 Ekim 2025 13:28
Kızlar merhaba, bebeğim iki aylık. Meme reddi vardı çok şükür yendik artık memeyi tutuyor fakat güçlü ememiyor gibi. Bir de emerken 2 3 dk sonra uyuyakalıyor. Uyandırıyorum ama emzirme saatler sürüyor. Sanki hep aç kalıyor gibi bu durumu nasıl aşabilirim? Aktif emmesi için ne yapabilirim?
R

Rüm ..

23 Ekim 2025 13:32
Bez sayısı 4 5 i geçiyorsa kilo alımıda iyi gidiyorsa aklınızda soru kalmasın daha küçük oldukları için az ve sık emiyolar genelde
V

Vildan G. K.

23 Ekim 2025 13:47
6-7 şişli bez alıyorum günde ama bir önceki ay mama takviyesi vardı kilo alımı iyi çıktı şimdi 10 gündür mama vermiyorum millibez sayısı aynı ama kilo alımı düşük çıkar diye korkuyorum.
H

Hümeyra T.

23 Ekim 2025 13:58
Kilo alımı sizi tedirgin ediyorsa sağlık ocaklarında kilosuna bastırabilirsiniz. Aylık kontrolü beklemeyin isterseniz
H

Hümeyra T.

23 Ekim 2025 13:59
Meme reddi yaşadığımı söylediğimde kilo alımı tedirginliği bende de oldu, sağlık ocağındaki ilgili ebe bir önceki kilosundan 15 gün sonra gelip kilosuna baktırabilecepimi söylemişti.
Y

Yildiz E.

23 Ekim 2025 14:11
Ustleri kalin oldugunda hizli uyuyorlar emerkende enerji harcadiklari icin, zibiniyla emzirmeyi deneyebilirsiniz,usumeyeceginden eminseniz. Bir de bidim hemsiremiz cok uyuyorsa en son ihtimal ellerini ve ayaklarini islak pamukla sil dedi. Benim bebegimde 2 aylik uyudugunda memeden ayiripgaxini aliyorum hizlica uyanip tekrar emiyor.
V

Vildan G. K.

23 Ekim 2025 14:18
Bende deniyim zıbınla emzirmeyi çok teşekkür ederim 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir