2 Aylık Bebek Elleri Genelde Hep Sımsıkı Yumruk
171 görüntüleme
E
Elif A.
2 Eylül 2025 07:45
2 ay 14 günlük bebeğim elleri neredeyse hep sımsıkı yumruk şeklinde açmaya çalışıyorum bazen birşeylere dokunup hissetsin diye ama bir türlü açmıyor normal mi bilgisi olan var mı

Tuba F.
2 Eylül 2025 07:53
Ellerini yeni keşfetmeye başladı inceliyor şuanda öyle olması normal bizde oyleydik şuanda ellerini açıp kavrama yetisini henüz kazanmadı ilerleyen haftalarda açıcak biz şimdi dört aylığız bir şeyler tutmaya başladı
G
Gokce i.
2 Eylül 2025 08:38
9 haftalı bebeğimde de aynı durum var hatta o yumruğu ağzına sokma çabası içerisinde. Ellerini tanıyormuş normalmış ve engellememek gerek diyor doktorlar kendisini tanıması için.
G
Gülşen Ö. T.
2 Eylül 2025 09:52
2,5 aylık bebeğiminde aynı şekilde elleri hep yumruk ağızına götürüyor doktora sormuştum normal bu dönemde gelişim için gerekli bi durummuş
Ş
Şeyda B.
2 Eylül 2025 09:56
Çok normal ellerini neredeyse 4 aylıkken açıyorlar şu an kavrama gibi gelişim basamağı için erken henüz elini yumruk şeklinde ağzına götürmeye çalışabilir siz yatmadan ve sabah kalkınca avuç içlerine ve ayak tabanlarına masaj yapın ara ara da kendi küçük parmağınızı tutması için avucunun içine koyun
E
Elif A.
2 Eylül 2025 11:20
Cevaplar için teşekkür ederim ❤️
S
Siddika S. ..
9 Eylül 2025 17:45
Benim bebeğim de elleri sürekli sımsıkı yumruk yapıyordu şimdi 4 aylık oldu biraz biraz açmaya bir şeyler tutmaya başladı ama yumruk yine de yapiyor