2 Aylık Balgam Hırıltı Öksürük

114 görüntüleme
Hilal K. .

Hilal K. ..

1 Aralık 2025 01:34
Bebeğim4 gündür hırıltılı nefes alıyor çok fazla balgam çıkarıyor öksürüyor. Doktor ciğerlerini dinledi temiz dedi fitil verdi birde nebuluzator ile buhar. Günde3 defa uygulamamızı söyledi. Fakat bu gece aşırı arttı öksürük ve balgam. Öksürürken kustu balgamlı. Başka bir doktora götürmeli miyim benzer durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım?
B

Beyza N. D.

1 Aralık 2025 02:36
Canım aynı durumu bizde yaşadık antibiyotik kullandık 1 hafta ama yinede geçmedi eşimin teyzesi değirmenden arps kepeği alın ısıtıp bir kese içinde geceleri gögsüne koyun dedi 2 günde balgamı söktürüp öksürüğü bitirrdi dene sende
M

Muazzez Ş.

1 Aralık 2025 04:15
Benim bebeğimde 52 günlükken olmuştu. Burnu nu yıkayıp , aspire ediyordum yani burnunun içindekilerin bir şekilde çıkarıp nefes almasını sağlıyordum. Ağzımla çekmekle yorulmuştum artık 2 saatte bir yapıyordum. Bayb vac diye bir aspiratör var süpürge ile çalışıyor bir göz atın isterseniz. Doktor aynı şekilde bir şey diyor ama öksürük hapşırık vardı.Nebulazatör ile günde 5 kere 1 cc serum hava verdim. Burnumu çektikten sonra . Bir de sırtına pat pat yapın. Osman beyin videosu var mutlaka izleyin. Ben çok faydasını gördüm. Buhar makinesi de kullandım.ilaçsız toparladık çok şükür, geçmiş olsun
D

Didem.

1 Aralık 2025 05:04
Hilal hanım, mustelanın bi ürünü var öksürük ve hırıltı için. Benim bebeğim de olmuştu uyutmadan sırtına ve göğsüne sürmüştüm rahatlatmıştı baya bakmanızı öneririm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir