2 Ay Uyku

164 görüntüleme
İ

İpek U.

29 Ekim 2025 19:59
Merhaba bebeğim 48 günlük öğleden sonra uyumuyor memede 10 dk uyuyor sonra uyanıyor akşam 11 e kadar uyanık normal mi ? Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Ş

Şeyma

29 Ekim 2025 20:04
Merhaba benim bebeğimde Pazar günü iki aylık olacak bizde de aynı durum sabah öğlen uyuyor akşam 8 den sonra uyumuyor gece 1 e kadar felan kırkımız çıktıktan sonra uyku olayı epey değişti maalesef şuan da da olabildiği ince erken uykuya geçirmeye çalışıyorum
İ

İpek U.

29 Ekim 2025 20:08
Çok üzüldüm sizin adınıza şeyma hanım benim ki 12den sonra akşam 11 e kadar uyumuyor çok sürekli emiyor sütüm de tam olmuyor hsliyle içtiği için nasıl çözeceğiz bilmiyorum
İ

İpek U.

29 Ekim 2025 20:09
Birde kilonuz kaç acaba şuan
Ş

Şeyma

29 Ekim 2025 20:10
Süt olayında da aynen dediğiniz gibi bende de azalma var gibi hissediyorum haliyle sürekli emdiği için boza kefir ve su ile çözüyorum aklınız da olsun belki faydası olur size de İpek hanım 😇
Ş

Şeyma

29 Ekim 2025 20:12
Kilomuz da 4500 felandı 2 hafta önce
İ

İpek U.

29 Ekim 2025 20:14
Çok tesekkür ederim şeyma hanım benim gibi birilerinin olması beni biraz rahatlattı bolca dua edeceğim size ❤️
Ş

Şeyma

29 Ekim 2025 20:19
Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim siz debenim duamda olacaksınız 🌼✨
Yeter O. .

Yeter O. ..

29 Ekim 2025 20:26
Osman hocanın dediği gübi gündüz uykularını kısa tutun yani iki saat uyumasın yada 4 saat kısa tutun ki gece uykuya dalsın
İ

İpek U.

29 Ekim 2025 20:27
Keşke dalsa sabah 1 saat sonra uyandırsam
İ

İpek U.

29 Ekim 2025 22:13
Edanur hanım ben genelde televizyon çok izlemem telefonlada pek ilgilenmem uyurken sadece youtube dan şşş sesi açıyorum zaten kıızım doğduğundann beri temizlik takıntım olduğu için sürekli bir yerleri toplamaya çalışıyorum bir de yarın kendi odasında yatırmayı deneyeceğim karartma var orada şuan ben uykuya dalana kadar kendi yatağımızda yatar pozisyonda emzirerek uyutmaya alıştırmışım bilmeden bugun bu da işe yaramadı ayakta sallamam da işe yaramadı maleseff gaz ve ya açlık olduğunu da düşünmüyorum ama insallah çözeriz çok teşekkür ederim :)
İ

İpek U.

30 Ekim 2025 08:22
Çok tesekkür ederim kıymetli bilgileriniz için deneyeceğim ☺️
B

Büşra M. Ç.

30 Ekim 2025 08:47
Benim bebeğim de 51 günlük, ye-oyna-uyu düzenini oturtmaya çalışıyorum ama uyku kısmını gazı bozuyor. Kucağımdan bıraktıktan beş dk sonra uyanıyor ve emmek istiyor. Memeden güç alıp bi şekilde gazını çıkartıyor. Bazen üstten de gazı oluyor ona da uyanıyor.Akşam uyuyabilmesi için banyo yaptırıyoruz ancak o şekilde uzun uyuyabiliyor. Sırf uykuları biraz düzene girsin diye kucağımda uyutuyorum :’( Yoksa gündüz hiç uyumuyor.
İ

İpek U.

30 Ekim 2025 15:53
Annelik gerçekten zor büşra hanım bizde aynı sizin gibi ama gaz mı bilmiyorum bugun acaba sütüm mü yetmiyor diye mama yaptım emzirdikten sonra 10 cc içti uyudu 10 dk sonra geri uyandı gece ile gündüzü bilmiyor diyorlar ama bizimkiler biliyor sanırım 🤦🏾‍♀️
B

Büşra M. Ç.

30 Ekim 2025 17:42
Ben de süt konusunda çok baskı hissettim ama direniyorum hala. Memede uyuyakalıp yatırınca hemen kalktığı için annem doymuyor bu çocuk sağdığını biberonla ver uyusun diye tutturdu 😅 Açıkcası kilo alımı ve ıslak bez sayısı iyi olduğu için sadece emzirmeyle devam etmekte ısrar ediyorum şu an. Ben de sizin gibi şüphelendim sütüm yetmiyor mu acaba diye çünkü bi gün bi baktım memelerim yumuşacık olmuştu. Oturdum bi memeyi 15-20 dk sağdım tek memeden bile yeterli miktar gelince çocuğumu tanımam gerektiğini anlamaya başladım. Herhalde yavaş yavaş dillerini çözeceğiz inşaAllah ❤️ Bazen uyku saati geçince de ağlıyorlar bu arada, ısrarcı olup emzikle oyalayınca uyuyor. Rutini bozulunca en baştan alıyorum, alt değiltir emzir gazını çıkart esneme veya sakinlik varsa uyut şeklinde.
İ

İpek U.

30 Ekim 2025 20:39
Çok mantıklı rutini bozmamak çözeceğiz yavaş yavaş hepsininayrı güzellikleri var. ben sağıyorum ama iki meme toplamı daha 60 hiç görmedim, solgen vitamini malt içeceği günlükn3 litre su incir dereotu her yolu deniyorum ana dediğim gibi daha hiç görmedim iki meme 60 dan yukarısını

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir