1numaralı Mamalar İlaç Şifa Yerine Geçerken 2.3 Numaralı Mamalar Ek Gıda mı !!!
140 görüntüleme
İ
İlayda
30 Eylül 2025 19:29
Hocam merhaba 1.numaralı mamalar anne sütüne yakın ilaç şifa yerine geçerken2-3-4 numaralı mamalar sadece devam sütü olarak geçiyormuş kafam çok karıştı 1 yaşında bebeğim var sadece mama kullanıyoruz 1e tekrar mı dönmeliyim??? 2-3 numaralı mamalardan sonra bebeğim eskisi gibi kilo da alamıyor bununla da alakalı mı kilosu 1 numaralı mamalar diğer mamalara göre daha fazla denetleniyormuş terkar 1 e mi geçmeliyim teşekkürler

Betül ..
30 Eylül 2025 20:21
Yaşına göre mama kullanın.Hiç sizin dediğiniz gibi birşey duymadım.Ben yaşına göre mama aldım (Sma) gayet güzel ilerledi.Muhtemelen boyuna alıyordur.

Şeyma A.
30 Eylül 2025 20:29
Merhaba güzel anne. Evet öyle bir söylem var 1 numaralı mama anne sütüne en yakın içerik ama 2-3-4 bunlar içerik açısından farklı olduğu için ve artık ek gıdayla beraber alındığı için devam sütü olarak geçiyor. Yani bir tane ebe 1 numara kullanmada hiç bir sıkıntı olmadığını söylemişti.
İ
İpek
7 Ekim 2025 20:07
Bence ayina gore ne uygunsa onu kullanmalisiniz, sifa niyetine vb falan mantiksiz, icerikleri tabi ki degisecek yenidoganla 8 aylik bebegin besin ihtiyaci ayni degil