1numaralı Mamalar İlaç Şifa Yerine Geçerken 2.3 Numaralı Mamalar Ek Gıda mı !!!

140 görüntüleme
İ

İlayda

30 Eylül 2025 19:29
Hocam merhaba 1.numaralı mamalar anne sütüne yakın ilaç şifa yerine geçerken2-3-4 numaralı mamalar sadece devam sütü olarak geçiyormuş kafam çok karıştı 1 yaşında bebeğim var sadece mama kullanıyoruz 1e tekrar mı dönmeliyim??? 2-3 numaralı mamalardan sonra bebeğim eskisi gibi kilo da alamıyor bununla da alakalı mı kilosu 1 numaralı mamalar diğer mamalara göre daha fazla denetleniyormuş terkar 1 e mi geçmeliyim teşekkürler
Betül .

Betül ..

30 Eylül 2025 20:21
Yaşına göre mama kullanın.Hiç sizin dediğiniz gibi birşey duymadım.Ben yaşına göre mama aldım (Sma) gayet güzel ilerledi.Muhtemelen boyuna alıyordur.
Şeyma A.

Şeyma A.

30 Eylül 2025 20:29
Merhaba güzel anne. Evet öyle bir söylem var 1 numaralı mama anne sütüne en yakın içerik ama 2-3-4 bunlar içerik açısından farklı olduğu için ve artık ek gıdayla beraber alındığı için devam sütü olarak geçiyor. Yani bir tane ebe 1 numara kullanmada hiç bir sıkıntı olmadığını söylemişti.
İ

İpek

7 Ekim 2025 20:07
Bence ayina gore ne uygunsa onu kullanmalisiniz, sifa niyetine vb falan mantiksiz, icerikleri tabi ki degisecek yenidoganla 8 aylik bebegin besin ihtiyaci ayni degil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir