1ay 25 Günlük Bebekte Uyku

79 görüntüleme
N

Nida

9 Ekim 2025 20:46
Benim bebeğim asla gece uykusunu uzun tutmuyor beslenme aralığı hep kısa kısa geceleri en fazla 3 saat uyuyor ilk derin uykusu oluyor.Sonra her 1 saatte bir uyanıyor sabahı ayakta geçiriyoruz.Süt yetmiyor zannedip mama denediğim zamanlarda aynı.Kırmıızı ışık,oda 22 derece,kilo alımı iyi,kıyafetler uygun kundak yapılıyor,günde 1 5bez dolu dolu kaka+idrar fakat bebeğim aşka uyumuyor günde toplam 10 saati zorluyor yardıma ihtiyacım var
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

9 Ekim 2025 20:56
Nilda hanım burun temizliği yapıyormusunuz burnu tıkanık olduğu zamanda uykuya tam dalamıyor sürekli uyanıyor
N

Nida

9 Ekim 2025 20:58
Evet uyku öncesinde ve beslenme öncelerinde hep yapıyorum.Uyku rutini de yapıyorum akşam ilk uykusuna geçerken duş masaj sakinlik kırmızı ışık
Gece uyandıktan sonra da uzun uyuması gerekiyor ama 40-50 dakikaye uyanıyor gece 2. Uyku geçişinde arayı nasıl uzun tutabiliriz ?
Pışpış sesini su sesini seviyor diye telefondan sürekli uyku zamanlardında açık
H

Hazal K. ..

9 Ekim 2025 21:00
Bebeginizin uyuyacağı oda loş yada kırmızı ışık değil de karanlık olmalı beyaz gürültü ile destekleyebilirsiniz biz uyku problemini böyle çözmüştük he birde gece uyku öncesibir rutin olusturun uykuya hazırlık ben yatak odasına bebeğimle gidip ona bakim yapıyorum alt temizliği kremlenme pijemalarini giyme saçlarını okşama bu rutin 20 dakika on hazırlık gibi oluyor sonra beşige koyuyorum beyaz gürültüyüacıyorum tüm ışıkları kapatiyorum yanında olduğumu hissetmesi icin de besige elimi uzatim sadece bir parmağını hareketsizce tutuyorum oğlum8 aylik bu yöntemi 4 aydır yapiyoruz
B

Bestem I.

10 Ekim 2025 00:03
Gazı olabilir gaz damlası denediniz mi tam ı dönemde oğlum çokta güzel gaz çıkaran bir bebekti hem alttan hem üstten koca insan gibi herkes duyardı ama çok ağlayıp uyumayınca damlaya bir başladık böyle bir gaz yok yetişkin çıkaramaz yani bence deneyin derim ve süpürge sesi net
N

Nida

10 Ekim 2025 02:28
Evet ben bu yazdıklarınızın hepsini deniyorum istisnasız.Sanırım benim bebeğimdeki huy.Çünkü her şeyi yaptığımı ve yinede uyumadığını fark ettim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir