19 Günlük Yenidoğan Bebeğim Uyumuyor
60 görüntüleme
M
Melisa B.
3 Eylül 2025 15:56
Bebeğim bugün hiçbir şekilde uyumadı. Karnı tok altı temiz gazı yok eminim ama ne yaptıysam uyumadı nedeni ne olabilir ateşi de yok baktım daha iki gün önce kan tahlillerine bakıldı enfeksiyon vs de yok uyumuyor çözemedim. Kucağımda uyuyor gibi oluyor sonra uyanıyor derin uykuya dalamıyor bugün kötü bir şey yoktur dimi
Ö
Öznur T.
3 Eylül 2025 16:25
Gazı yok sanmayın gazı vardır. Bebeğim 23 günlükken asla uyumuyordu ağlama vs yok gaz çıkarıyoruz yine uyumuyor sürekli emmek istiyordu. Acile götürdük bir şeyi vardır diye. Karın filmi çektiler yavrumun karnı gazdan görünmez olmuştu. Bu evredeki sağlıklı bir bebekte mutlaka gaz sorunu vardır diye düşünüyorum. Yine de bi doktora danışmanızda fayda var .
Z
Zuhal A. B.
3 Eylül 2025 16:40
Gazı olabilir. Bide ortam sıcaklığı çok önemli ev sıcaksa ve üstü kalınsa uyumaz. Ev 23-24 derece bi zıbın bide ince tulum yeterli oluyor bu havalarda gündüzleri zıbınla hatta
Z
Zeynep E. B.
3 Eylül 2025 17:08
Emiyor ama doydugundan eminmisiz asla benı yanlış anlamayın kendı bebegımden bılıyorum ilk zamanlar sütüm gelmedı yetersızdı cocuk emyordu ama doymuyordu belli doktor mama önerdı her emzırme sonrası az bıraz mama verdik mışıl mışıl uyuyordu sıkıntısız bırde evey yine gazı olabılır onuda bazen anlamayabılırsınız bırfe ev sıcaksa üzeri kalınsa oyuzfende uyumaz uzerını cıkardıgınızda bucudunda kucuk kucuk kızarıklıklar varsa onlar çok gıydırmekten oluyor