19 Aylık Gece Cinlenen Oğlum :(
113 görüntüleme
Ö
Özge D.
5 Eylül 2025 01:33
Merhaba eminim benimle aynı durumu yaşayan birileri vardır ben ne yapacağımı bilmiyorum artık dayanamayacağım bir noktadayım. 19 aylık oğlum geceleri sık sık uyanıyor emip tekrar yatıyor. Ama bazı geceler yani haftada 3-4 gün gece 2-3 de bir uyanıyor sanki hiç uyumamış gibi en son sabah 6da bayılıyor uykusuzluktan. Ben çalışan bir anneyim perişan oluyorum. Bu neredeyse doğduğundan beri böyle. Herşeyine dikkat ediyorum her gece rutinimiz var onu yapıyoruz burnunu temizliyorum odasının sıcaklığını ayarlıyorum ama asla bu durumdan kurtulamadım. Babası geceleri nöbette çalıştığı için benimle beraber yatyor doğduğu günden beri. Park yatak aldık denedik ama gece sürekli emmeye kalktığı için malesef ben daha da perişan oldum. Kalk belikten al emzir uyut tekrar beliğe koy vs derken ki oğlum beliğe koyarken yine uyanıyordu inanılmaz bi süreçti o sebeple yanımda yatırmaya devam ettim. Bu yizdenmi geceleri böyle yapıyor bilemiyorum ama artık dayanamıyorum doğduğu ginden beri zombi gibi geziyorum nolur bana yardım edin akkl verin ne yapayım ben
F
Fatma S. ..
5 Eylül 2025 05:50
Gece beslenmesini kesmeyi denediniz mi? 1 yaştan sonra özel bir durum yoksa kesilmesi öneriliyor. Tamamen alışkanlıktan kalkıyorlar.
Ö
Özge D.
5 Eylül 2025 06:43
Fatma hanım hızlı geri dönüşünüz beni inanılmaz mutlu etti çok teşekkür ederim🙏🏻 gece beslenmesini kesmeyi denedim ama malum bu zamana kadar dişler ataklar hastalık vs derken sadece azaltabildim tamamen kesemedim ama en son geçirdiğimiz hastalıktan sonra memeye iyice düşkünleşti. Gündüzde çalıştığım için emziremiyorum akşam iş dönüşi beni gördüğü an zaten direkt meme diyo sonraki sabaha kadar bu döngü devam ediyo. Gece emzirmek istemediğimde de kıyamet kopuyor bu kısır döngüden nasıl çıkacağım bilemiyorum
F
Fatma S. ..
5 Eylül 2025 07:19
Ne güzel kalbiniz var asıl ben teşekkür ederim 🌸 bizim şartlarımız sizinkinden farklı. mama kullanıyoruz biz 9 aylık 2 gecedir kalktığında sallayıp tekrar uyutuyorum mama vermiyorum. Çünkü son zamanlarda yaptığım mamaları hiç içmiyor ve hep aynı saatte kalkıyor o yüzden keseceğim gece beslenmesini. Uzm. Busrayuksel Instagram dan bakabilirsiniz meme bırakma yöntemi anlatmıştı daha önce belki bir fikir olur size.
E
Esma H. A.
5 Eylül 2025 13:21
Merhaba özge hanım, bende aynı sorunları yaşıyorum ve ne yaptıysam düzeltemedim. Mama için uyanıyor alışkanlık biliyorum ama kesemedim sadece azaltabildim. Bazen hiç kalkmıyor bazen 2-3 kere uyanıyor ve uyuması geç oluyor perişan oluyorum bende ama hiçbir çözüm bulamadım😞 sizin durumunuzda bir değişiklik oldu mu bir çözüm bulabildiniz mi