18 Aylık Bebeğim Betona Düştü

94 görüntüleme
N

Nesrin B.

9 Eylül 2025 19:56
Merhaba, 18 aylık kızım kafasının arkasına doğru aniden betona düştü. Mesafe çok yüksek değildi ama otururken bı 15-10 cm yakın bı yerden aniden betona düştüğü için ses çok geldi. Bilinç kaybı, morluk kanama vs bir şey yok ama neyi nasıl takip etmem gerekir bir şey olur mu hemen hastaneye gitmek gerekir mi bilemedim
M

Meltem G.

9 Eylül 2025 20:08
İlk 48 saat kusma göz kayması bilinç bulanıklığı gözlerde dalma aşırı uykuya meyil gibi bir durum olursa beklemeden hastaneye gidin bunları takip edeceksiniz hastanede de gözetim altında tutup bunlara dikkat edin diyorlar benim kızımın bisey isteyince kendini yere atma huyu var her gün en az 10 kez bu şekilde kafasının arkasını taşa duvara vuruyor
B

Buket.

9 Eylül 2025 20:41
Osman hocanın konuyla ilgili videosu var youtube kanalında orada tehlikeli durumları vs gayet açıklayıcı anlatıyor böyle bir durum olduğunda ben o videodan destek alıyorum
Boyundan daha kısa bir mesafeden düştüyse halinde hareketinde bir değişiklik yoksa çok korkmamak gerek diye biliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir