17 Aylık Bebek Kilosu

144 görüntüleme
F

Fatma

5 Eylül 2025 05:48
Oğlum bugün tam 17 aylık. 36+4 te 2430 kg doğdu. 2 ay emdi sonrasında ek gıdaya kadar mama ile beslendi. Şu an 10200 kg. Her gören çok zayıf diyor ama çocuk hiç yemek yemek istemiyor tavsiyelerinize ihtiyacım var.
H

Hatice T. S.

5 Eylül 2025 20:58
İnanın aynı sorunu bende yaşadım benim kızım da 3670 Gr doğdu kilosu gayet güzeldi şuan 21 aylık düşünün 11 kg yu yeni gördük her gören zayıf diyor biz anne sütü ile ilerliyorduk hicbirsey yemiyordu 18. Ayda anne. Sütünü kestim şuan sadece ek gıda var daha son 1 haftadır düzenli yiyor şükür bir yandan da dişler geldiği için sanırım iştah iyice gitmişti 4 aydır mahvoldum şuan 3 ana 2 ara bazen de 1 ara öğün şeklinde besleniyor size tavsiyem sabahları mama vermeyin mesela biraz oynayın sonra kahvaltı yapın ondan sonra ara öğün olarak sevdiği bir meyveyi verin gerekirse yeni ek gıdaya başlamış gibi işlev görün az puturluden çok pütürlüye doğru biz öyle yaptık şuan herşeyi yiyor şükür ama hâlâ kilo almadığına eminim
F

Fatma

6 Eylül 2025 10:56
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 😊Sabah ilk uyandığında mama vermiyorum zaten dediğiniz gibi biraz oyalayıp kahvaltı yaptırıyorum. En kolay yedirdiğim öğün kahvaltı 🙈 Mamayı gündüz vermiyorum gece yatmadan ya da gece uyanırsa o zaman veriyorum. Gün içinde oturarak bir şeyler yemek istemiyor oturtamıyorum yemek için. Sürekli ayakta poğaça kurabiye tarzı şeyler yemek istiyor onları da her gün yiyemez sonuçta. Yemeyen çocuk çok zormuş cidden oysa ek gıdaya başladığında güzel yiyordu. Allah kolaylık versin biz annelere 😍 oğlum da 3 aydır hiç kilo almıyor sabit kaldı kilosu boyu uzuyor. İnşallah sizin kızınız almıştır kilo.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir