16 Günlük Yenidoğan Bebeğim Sık Sık Boğazına Anne Sütü ve Tükmüğünü Kaçırıyor

110 görüntüleme
M

Melisa B.

31 Ağustos 2025 10:59
Herkese merhaba,
16 gün önce sezaryen ile doğum yaptım. Oğlumda dilbağı vardı emme refleksi gelişmemişti bu yüzden tedavisini olduk lakin oğlum boğazına sık sık anne sütü ve kendi tükmüğünü kaçırıyor öksürmeye başlıyor. Öyle olunca da ben çok panikliyorum ona bir şey olacak diye bu durum normal mi yoksa endişelenmem mi gerekiyor daha önce bu durumu yaşayan biri var mı ne yaptınız da geçti yardımcı olursanız sevinirim 🥹🙏🏻
M

Mine G.

31 Ağustos 2025 11:03
Normal, yutma refleksleri yeni yeni gelişiyor. Arada kaçabiliyor. Panik yapmadan müdehale edebilirseniz daha iyi olabilir. Bebiş hisseder çünkü :)
M

Melisa B.

31 Ağustos 2025 11:05
İşte ona engel olamıyorum lohusalıktan herhalde çok korkuyorum teşekkür ederim 🙏🏻
A

Ayşegül Ü.

31 Ağustos 2025 11:07
Merhaba, benim de bebeğimin boğazına süt kaçıyordu ve öksürüyordu, ben de üşüttü ondan öksürüyor diyordum, doktora geldik, normal bir refleks olduğunu söyledi. Yani geçmesini beklemeyin . Belki sütünüz tazyikli geliyordur , ön sağım yapabilirsiniz ve makaslama yaparak süt akışını yavaşlatırsınız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir