16 Aylık Hala Emerek Uyuyor 🥲
108 görüntüleme
S
Sadike K.
13 Temmuz 2025 14:49
Bebeğim16 aylık oldu hala emerek uyuyor gündüz ve gece çok emmek istiyor hatta yemek yemeği bile reddediyor bu ara hiç yemek yemez oldu sadece emse yeterli onun için. Geceleride aynı şekilde saat başı uyanıp emmek için ağlıyor su ile kandırmaya çalışıyorum emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor ille emecek yoksa çığlık çığlığa ağlıyor. Uyumadan önce karnını güzelce doyurup tok olduguna emin olsamda yşne geceleri uyanıyor emmek için ne yapmalıyım? 16 aylık oldu emmeyi bıraksam nasıl olur diye düşünüyorum bir yandan da 2 yaşına kadar emse diye düşünüyorum kafam çok karışık yardım edin siz nasıl yaptınız hanımlar?

Fadime Ö.
13 Temmuz 2025 16:30
Merhaba kızım 11 aylık oldu . Doktorum kilo almadığı için bırakmam gerektiğini söyledi . Emzirmiyorum yine de hiç bir şey yemiyor . Bende çok yıprandım geceler anlattığınız gibi sürekli emiyor gündüz de öyle . Şuan biraz daha büyümesini bekliyorum . Bende 2 yaş olarak düşünüyordum ama böyle çok zor . Yine de siz bilirsiniz. Kendiniz hazır olduğunuzda kesersiniz. Doktorlar da böyle yorumluyor çoğu zaman .
Ö
Özge B.
14 Temmuz 2025 06:35
Benim kızım 19 aylık olucak hala aynı sorunu yaşıyoruz. Ben çalışıyorum işteyken babaannesi bakıyor. Direk yatağına geçip uyuyormuş ama ben varken asla emmeden uyumuyor. Ben kabullendim durumu geceleri de aynı şekildeyiz 2 yaşına gelene kadar idare edicem sonrasına artık çığlık çığlığa süren bi bıraktırma süreci olucak gibi. Asla ben varken memesiz uyumayı kabul etmiyor büyüdükçe daha da zorlaştı. Bilinçlendikçe daha bağlandı😅
S
Sadike K.
15 Temmuz 2025 22:33
Ay hepimiz aynıyız galiba bu dönem böyle geçecek 🥲 ben bir kaç gündür gündüz emzirmelerini kontrol altına almaya çalışıyorum mesala sabah uyanır uyanmaz emzirmiyorum kahvaltısını yapınca emziriyorum isterse sonra öğle yemeğine kadar atıştırma yemezse ve emzirmezsem öğle yemeğide yiyor akşam içinde aynı şey yemeklere yakın emzirmiyorum acıktığı için ağlıyor evet ama beslenmesi için oyalamaya çalışıyorum biraz ağlıyor yapacak bişey yok 🥹 ama gece emzirme işini 2 yaşından önce yoluna koyamıycam gbi temelli bırakması lazım gece emzirmemem için onun içinde 2 yaşını beklemek istiyorum 😍 Allahım tüm annelere bol sabır versin 😍