16 Aylık Bebeğim
88 görüntüleme
N
Naciye T. ..
7 Aralık 2025 10:11
Merhaba 16 aylık oğlum kaka yaparken yaptığını söylemek istiyor poposunu tutuyor. Çiş yaparken yaptığıni gösteriyor. Sizce tuvalet eğitimine başlamalı mıyım yoksa erken mi başına gelen aynı durumu yaşayan var mı ?

Özge U.
8 Aralık 2025 03:33
Merhabalar benim kızımda 17. Ayından beri çişini ve kakasını yaptığını söylüyor buna istinaden lazımlık aldım. Hergün bezini çıkartıp lazımlığa oturttum ama asla yapmadı 2-3 gün denedikten sonra henüz eğitime hazır olmadığına karar verdim. Şuan 21 aylık ve yaz ayında tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum.
N
Naciye T. ..
8 Aralık 2025 06:37
Çok tesekkur ederim bende erken olduğunu düşünüyorum ama hareketlerinden hazır mı acaba demiştim demekki değilmis 😂

Özge U.
8 Aralık 2025 22:27
Banada tuvalet eğitimi 2 yaş için daha güvenilir geliyor. Sanki daha iyi bir iletişim ile daha kolay olacakmış gibi hissettim. Ama tuvalete alışması içinde kendim girdiğim zaman kızımı da yanıma alıyorum. Kendi lazımlığına oturuyor. Tuvalet kağıdı ile poposunu silmeye çalışıyor filan… Böylelikle bazı becerileri de gelişmiş oluyor. İnşallah zamanı gelince de kolaylıkla atlatırız ♥️
M
Merve Ö.
8 Aralık 2025 22:48
Benim beneğimde 16 ay bitmek üzere . Yaparken ya da yaptıktan sonra çiş diyor ama araştırdığım kadarıyla erken eğitim için. Söyleseler bile Anlamıyorlarmıs tam olarak o yüzden