1.5 Tog Uyku Tulumu Owli Marka
231 görüntüleme

Ayşegül A.
6 Ekim 2025 08:01
Arkadaşlar gece oda ısımız 24.1 civarı oluyor owli marka 1,5 tog uyku gurusu aldım.satıcı bunu önerdi.kışın petek yakmadan 22-23 derece olucak büyük ihtimal.buna karşılık öneri sundular.şuan 24 derece bunu giydirsem çok mu sıcak olur.biraz kalın çnkü.satıcı ince kısa kollu veya uzun kol pijama giydirebilirsiniz içine demişti.kullanan var mı bu markay?ne yapmalıyım?

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
6 Ekim 2025 09:06
Ben 22 derece de 1 tog unu kullanıyorum aynı markanın. İçine sadece atlet zıbın giydiriyorum ama oğlum sıcağı hiç sevmiyor, o yüzden. Normalde uzun kollu zıbın ya da kısa kollu üst ve alt giydirmem gerekir. Owlinin sitesinde 1.5 togu 18-22 derece için öneriyorlar ama 24derece de bence sadece atletle bir deneyin. Benim bebeğim ne üşüdü ne de terledi bu şekilde.

Ayşegül A.
6 Ekim 2025 10:10
Yasmina hanım satıcıya sormuştum kış girince derece daha da düşeceği için bu togu uygun buldular.dediğiniz gibi onlar da atlet önerdi.öyle deneyelim bakalım üşümez büyük ihtimal ama terleme olayı olmaz inşallah.teşekkürler

Senem A.
6 Ekim 2025 11:35
1,5 tog uyku tulumu ile 24 derecede bir de içinde atlet çok fazla. Benim odam 21 22 derece ve içinde 1 atlet ile1 tog uyku tulumu kullanıyorum. Sitedeki gibi talimatlara uyun bence

Ayşegül A.
6 Ekim 2025 13:43
Senem hanım satıcıya sordum kendi satıcısına.bna da şuan 24 derece için fzla geliyor.havalar serinleyince gydireceğim artık

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
6 Ekim 2025 18:15
Ben bu sebeplerle 1 tog almıştım 22 den aşağıya düşmüyor derece diye. Markanın uyku tulumları gercekten iyi ısıtıyor.

Ayşegül A.
6 Ekim 2025 18:17
Ben yeni almıştım iadeye göndericem yarın.1 tog olanını alıcam.

Ayşegül A.
6 Ekim 2025 18:19
Ama uyku tulumu olarak var ben uyku gurusu almıştım.ilerisi için de kullanmak için.uyku tulumu 6 aydan başlıyor benim oğlan 4,5 aylık 5 kilo.içinde yüzer mi diye de düşünmüyo değilim😂

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
6 Ekim 2025 18:25
Ben geçen kış 4 aylık olana kadar uyku gurusunu kullanmıştım. Çok memnundum. Oğlum uyurken dönmeyi seviyor ve üstüne birşey örtülmesini sevmiyor. O torba tulum gibi olduğu için onu sevmedi. Mecburen tulum aldık. Yoksa bence uyku gurusu çok daha kullanışlı ve güzel. Dönmeye başladıktan sonra kolları açıkta kaldığı için içine uzun kollu ister ama iyice soğuk havalarda.

Ayşegül A.
7 Ekim 2025 10:50
Yasmine hanım 1 tog uyku gurusu yoktu sitesinde.acaba vardı da mı tükendi bilmiyorumki.sizin 1 tog muydu 1,5mu uyku gurusu.benimkinin de sevceğini sanmıyorum.ince öyle bi tulumumuz vardı sevmemişti.en iyisi normal 1 tog tulumdan almak diye düşündüm.

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
7 Ekim 2025 11:09
Bizim 0.5 tog du. Yenidoğan olduğu için dayanamam içine uzun giydiririm diye öyle almıştım ama 1 tog da vardı sitesinde. Belki tükenmiştir. Bir müşteri hizmetlerine falan sorun isterseniz. Whatsapptan hemen dönüş yapıyorlar bana alacağım zaman çok yardımcı olmuşlardı. 1 tog uyku tulumundan almayı düşünüyorsanız bebeğinizin boyuna göre seçin. Benim bebeğim 8 aylık ama 1-2 yaş tulum oluyor ona. Biraz büyük oldu ama kış boyu giyer en azından.

Ayşegül A.
7 Ekim 2025 11:37
Teşekkür ederim yasmina hanım.