15 Aylık Hala 2 Dişi Var

130 görüntüleme
Y

Yeşim K.

8 Temmuz 2025 08:20
Merhaba,
Bebeğim 15 aylık hala alt 2 dişi var.onu da 12 aylıkken çıkardı üst dişleri baya kabardı ama gelen giden yok diş konusunda bu kadar yavaş ilerlemesi normal mi?
F

Fatma&taner

8 Temmuz 2025 08:32
Bebeğim 6 aylık 2 diş çıkardı 11 aylık olduk ve hala 2 dişi var başka çıkarmadı hala. Her çocuğun bünyesi diş çıkarma süresi farklı olabiliyor.
L

Leyla T.

27 Ağustos 2025 21:20
Benimde bebeğim 13-14 aylık hala altta iki dişi var onları da 11 aylıkken çıkardı başka dişi yok üstte belirti veya damaklarda bir farklılıkda yok , ama alt köpek dişlerini kaşıyor sürekli ağzına bişeyler alıyor benim elimi tutup oraya götürüyor dişini kaşıyor sanırım üstten değil yine alttan çıkacak gibi bende ne yapmam gerekiyor üst ne zaman çıkacak diye bekliyorum
F

Fatma

29 Ağustos 2025 11:13
Benim oğlum 1 hafta sonra 17 aylık olcak onun da 4 dişi var 2 alt 2 üstte. Bizimde hep kabardı ama maalesef çıkmadı bekliyoruz o 4 dişte 11 aylıkken çıkmıştı
B

Buğse Ş. Ç.

29 Ağustos 2025 11:15
Merhabalar ben çocuk diş hekimiyim. Her çocuğun dişlenme hızı kendine özeldir. İlk dişinizi 12 ayda çıkardığınız için sürecin biraz daha gecikmeli olması normal. Endişelenmeyin yavaş yavaş tamamlanacaktır 🙏🏻
S

Sümeyye G.

6 Eylül 2025 20:17
Benim oğlum da 12. ayda çıkardı, 4 dişi vardı. 15. ayla birlikte 2 ay içinde 6 diş peş peşe geldi ve rastgele gördüm. Beklemeyi bırakınca geliyorlar bence 😄

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir