15 Aylık Emzirme Çoklu Besin Alerjisi
48 görüntüleme
M
Medine S.
3 Ekim 2025 19:53
Merhaba arkadaşlar benim oğlumun süt süt ürünleri yumurta kuruyemişe alerjisi var yaklaşık 9 aydır diyet yapıyorum oğlum biberon ve mama türü şeyler hiç hiç kullanmıyor meyve suları bile içmek istemiyor tatlı kaşığıyla denedim olmadı mama kullanmak istemiyor gece boyunca emiyor sürekli uyanık meme ağzından çıktığı an uyanıyor onu sütten açmak istiyorum bir yandan istemiyorum da akıl verin lütfeennnnnnn
E
Ece O. ..
5 Ekim 2025 09:47
Benim oğlumuzda süt sütürünleri yumurta ve bence daha teşhis edemediğimiz bazı gıdalarada alerjisi var. Kan testlerinde çıkmıyor ama deri çok yüksek reaksiyon gösteriyor. Bende diyetteyim emzirdiğim için ancak oğlum yemek yemek istemiyor . Ne teklif etsem reddediyor çok nadir oluyor bir şeyler yediği . İlk zamanlar nispeten daha iyiydik ama zaman geçtikçe sadece meme istiyor. Gece uykum asla kalmadı yanımda uyuyor ve saat başı uyanıp meme istiyor. Henüz 13 aylık olduğu için süttende kesemem. Raporlu mama teklif etmişti alerji doktorumuz bir dahaki gidişimizde istemeyi düşünüyorum ama onuda reddetme ihtimali çok yüksek. Sizinle durumumuz hemen hemen aynıymış bende aynı şekilde çıkmazdayım 🤦🏻♀️