15 Aylık Ek Gıda Reddi

41 görüntüleme
N

Nazan M.

6 Ocak 2026 19:39
15 aylık 6. Ayda ek gıdaya geçmeye çalıştık asla hiç. Bir şey yemiyor içmiyor hala sadece anne sütü alıyor sütüm artık yetmemeye başladı demir ve dvitaminleri de içmiyor demiri düştü ek gıdaya geçirmek için ne yapabilirim
Merve K.

Merve K.

9 Ocak 2026 09:21
İkinize aynı yemek hazırlayın yanına oturun siz kendi tabağınızdan yemeğe başlayın. Mesela kolay tutup yiyebileceği haşlanmış havuç yada minik makarna tarzı bişey yapıp ona eşlik edin. Oyun yaparak döküp saçarak yesede izin verin. Belki sırf meraktan tadına bakmak isteyecektir. Yemeklerinizi ortak yapın bir süre ona eşlik edin. Kızımı böyle alıştırdım her sofrada yanımızda oturtarak.
O

Ozlem

9 Ocak 2026 09:28
Kalabalıkta yada birlikteyken daha iyi yiyorlar gerçekten. Önüne masaya bırakıyorum yiyecekleri yiyebilceği şekilde .ilk zamanlar ilgilenmedi ama şimdi kendisi yemeye çalısıyor. Çok yiyemesede zamanla alısır diye düşünüyorum. kaşığa ağzını açmıyor maalesef. Çorbayı içmediği zaman birazda olsa bardakla içirmeye çalısıyorum. Yesede yemesede her gün öğününü aynı vakitte hazırlayıp koymaya çalısın eşlik edin. İnşallah düzelir zamanla 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir