15 Aylık Bebek Gece Uykusu
102 görüntüleme
B
Berk D.
7 Eylül 2025 18:41
15 aylık gece emzirmeyi kestik en az 10 kere kalkiyordu gece emzirmeyi kesmeye karar verdik 3 gün ağladı ama sakinlestire sakinlestire yatırdık kucakda ama bu sırada da en az 10 kere kalkiyordu sonra gece 2 kere kalkmaya başladı ama aglamiyorfu busefer 1 ay oldu ama bazen 5 yada 6 kere yine kalkıyor sabah 5 den sonra uykusu kaciyor meme mama deyip duruyor ne yapmalıyız
H
Hülya G. ..
7 Eylül 2025 18:46
Merhaba diş cikarma sürecindeyse bakım ihtiyacı hissediyor olabilir. Yaklaşık aynı dönemlerde oğlum saat başı kalkardı emmek için. Diş çıkartıyordu çünkü. Başka bir sorunu yoksa muhtemelen diş sancısidir. Onu gidermeye yönelik adım atarsanız daha rahat uyuyacaktır.
B
Berk D.
7 Eylül 2025 19:25
Ama sabahın 5inde uykusu kaciyor bence dış olduğunu sanmiyorum ama ne sorunu var anliyamiyorum gece uykusu için olur ama sabahın 5inde uykusunun kaçması bence dış degil
M
Melek A. I.
7 Eylül 2025 19:37
Benim oğlum da tam 15 aylık . Gece en az 4-5 kez kalkıyorum . Hala emiyor. Hatta iyice fazla istemeye başladı . Orada uyumak istiyor. Kucakta ayakta yatakta vb hiçbir yerde uykuya dalmak istemiyor. Direnmeye çalışıyorum. Ben de sütten kesmeyi düşünüyorum. Bence istikararlı olmakta fayda var. Kestiyseniz bitmiştir.
Sabahın 5 i olayı birkaç güne geçecek bence çünkü biz de bir ara öyleydik. Bir iki saat uyanık kaldık kalkıp sonra bayılıyordu.
Sabahın 5 i olayı birkaç güne geçecek bence çünkü biz de bir ara öyleydik. Bir iki saat uyanık kaldık kalkıp sonra bayılıyordu.
B
Berk D.
7 Eylül 2025 19:44
Bilmiyorum 2 haftadır memeden kestik biraz rahatladık dedik ama geri çok kalkmalara başladı direndik vermedik meme ama şu 5 de uykusu kaçması bizi halen zorluyor çok kalkmaya devam ediyor halen
H
Hülya G. ..
7 Eylül 2025 19:45
Yani bazı dönemlerde benimkinde de oluyor o. Bazen gece 3 te bir uyanıyor uyumak istemiyor 2 saat falan uyanık kaliyoruz. Sonra mesela sabah 6-7 dedin mi ayaktadır. Suan 22 aylık hep erkenci oldu yani. Eğer çok erken uyuyorsa akşam onu 1 saat ileri alabilirsiniz belki.