15 Ay Emzik Bırakma
61 görüntüleme
S
Seçil E.
26 Ekim 2025 18:11
Kızım 15 aylık. 16 dişi var ve artık emzikleri yırtıyor. Hem diş sağlığı daha da önemlisi kopma riski için bıraktırmak istiyorum. Tavsiyesi olan var mıdır?
İ
İlayda Ö. ..
26 Ekim 2025 19:48
Ben henüz bıraktırmadım 16 aylıkoğlum var ama ben sadece uykudan uykuya veriyorum doğduğundan beri.. Eğer siz gün içerisinde de veriyorsanız bence kademeli olarak önce uykuya geçişlerde verip sonra kademeli olarak azaltarak bitirebilirsiniz diye düşünüyorum. Kolaylıklar dilerim, sağlıkla büyütün🤩
S
Seçil E.
26 Ekim 2025 19:55
Bende hemen uyku öncesi veriyorum ve uykuya dalınca atıyor. Fakat uykuya dalışta gerçekten çok arıyor benim de gözümü o korkutuyor 🙈
İ
İlayda Ö. ..
26 Ekim 2025 20:18
Elbet bırakacaklar inşallah kademeli kademeli hallederiz bence😊
B
Büşra T.
26 Ekim 2025 20:36
Benim kızımda sadece uyku zamanı alıyor ya nasıl bıraktıracağımı düşünüyorum bende çare bulan olursa lütfen yazsın hanımlar 😂🥰
F
Filiz D.
26 Ekim 2025 20:49
Oğlum 2,5 yaşında bugün eşim azıcık tuz sürdü öyle bırakır istemez belki diye ; baba bunu yıka ver dedi.Bahçede bir emzik ağacı var ona asalım emziğini senin de dedik.benimkini asmayın dedi.ay ilerledikçe diyeceğim o ki ikna vs zor oluyor 🥰
S
Seçil E.
26 Ekim 2025 20:53
Haklısınız Filiz hanım bilinçlendikçe çözüm de üretiyolar 🙈 zaten dişleriyle yırtıyo emzikleri 2 hafta oldu emziği alalı bugün sabah kontrol ettim bişey yoktu akşamüstü yine yırtılmış çok korkuyorum anlık gözümden kaçacakta kopacak diye. Bizim için son geldi o kesin de nasıl 🙈