14 Günlük Bebek Uyku Düzeni

72 görüntüleme
O

Osman Ö.

31 Ağustos 2025 09:37
Merhaba, bebeğimiz 14 günlük ve henüz bir uyku düzeni oluşturamadık. Her 2-3 saatte bir uyandırıp emzirip uyutmaya çalışıyoruz fakat bazen uyanık kaldığı süre 4 saati buluyor. Bu da şöyle gerçekleşiyor, emziriyoruz gazını çıkartıyoruz aranıyor huzursuzlanıyor tekraru emziriyoruz gazını çıkartıyoruz tekrar uyumuyor. Bazen de gazını çıkardıktan sonra sakin sakin duruyor hiç uykuya geçmiyor. Herkes memede uyumasın diyor ama memede uyumasın diye hiç uyumuyor. Kısacası bu çocuk bir şekilde14-16 saat uyumuyor. Benzer tecrübesi olan var mı? Neler yapmamızı önerirsiniz?
B

Betül E.

31 Ağustos 2025 09:38
14 günlük bebeğin memede uyuması kadar doğal ve normal bir şey yok
O

Osman Ö.

31 Ağustos 2025 09:39
Peki Kendi kendine uyumasını beklememeli miyiz? Yani hafif uyukladığında yatırıyoruz ve uyanıyor 😀
A

Ayşegül Ü.

31 Ağustos 2025 10:04
Merhaba, öncelikle Rabbim kolaylık versin. Bizim oğlumuzda da 2. haftadan sonra benzer durumlar oldu. Meğerse gazdan uyuyamıyormuş. Ne kadar gazını çıkarsak da içerde daha çok gaz varmış. Doktor biagaia verdi. Masajlar yapmaya başladık. Ortamın sıcaklığı, Osman Hocanın deyimiyle uyku hijyeni de çok etkiliyor.
A

Ayşe A. Ü. ..

31 Ağustos 2025 10:27
Bizde de sizle aynı durum var memede uyuyor yerine koyunca uyanıyor uzunca süre uykuya dalamiyor 😔
A

Ayşe A. Ü. ..

31 Ağustos 2025 10:30
Birde ne kadar emziriyorsunuz ben en az 15 dk bir memeyi diğerini de 15 dk (o da en az süre) emziriyorum çok fazla kusuyor yerine yatırdım mı direkt çıkarıyor
A

Ayşe A. Ü. ..

31 Ağustos 2025 10:31
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ne yapmalıyım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir