14 Aylık Saat Başı Ağlayarak Uyanma

58 görüntüleme
Ayşe C.

Ayşe C.

3 Eylül 2025 20:05
Oğlum 14 aylık. Emerek uykuya geçiyor. Yaklaşık 1-1,5 aydır geceleri çok sık ağlayarak uyanıyor. Uyku hijyenine dikkat ediyorum. Diş de değil. Bitik durumdayım. Önerilerinize açığım.
M

Meltem G.

3 Eylül 2025 20:15
Köpek dişleridir o beni hayattan sogutmustu görünüşte dis değil gibi duruyor çıkması uzun ve zahmetli diğer dişlere benzemiyor 3 ay gece gündüz ağlamıştı çıkarana kadar bizde 4 u birden çıktı ama patlama noktasına gelene kadar ne ben nede doktor dis olduğunu anlayamadık patlayınca cocuk normaline geri dönmüştü
Ayşe C.

Ayşe C.

3 Eylül 2025 22:52
Ama işte öyle bir şey olsa köpek dişlerinin olduğu yerde kızarıklık şişlik vs bişey olmaz mı? Hiç öyle bir belirti de yok. Ayrıca bu kadar uzun sürer mi bir diş? Bence başka bir şeyi var. Gündüz de aynı diş huzursuzluk yapması lazım. Gündüz gayet iyi. Gece uykuları böyle bölük pörçük. 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor
M

Meltem G.

4 Eylül 2025 08:51
Bizde olmadı sislik kabarcıklar vs kac kez de doktora götürdüm dis değil biseyi yok hasta da değil dedi bir gün mor apse gibi oldu çıkmadan önce sabah doktora randevu aldım doktora baktı köpek dişleri uc vermiş çok zorlaniyor ondan dis eti apse yapmış dedi patlattı altta dişleri gördük damagi yarmis
K

Kübra G.

4 Eylül 2025 10:52
Benim oğlum da 13 aylık olacak o da gündüz uykularından çığlık kıyamet ağlayarak uyanıyor ben de bulamadım neden ağladığını diş diyorum ama görünürde bişi de yok ne yapacağımı şaşırdım artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir