14 Aylık Bebek Uyku Duzeni

127 görüntüleme
M

Melike P.

9 Eylül 2025 13:47
Merhabalar, oğlum 14 aylik güne 07.45 de basliyor hala 2 uyku yapiyor sabah 11 de uyuyor yaklaşık 1.5 saat sonra ben uyandırıyorum, ikinci uykusu 16.15 civarı yatıyor ve 17 30 civarında ben uyanidiriyorum yine bu sefer gece uykusu 21.30 22.00 civarına kalıyor ama tek uykuya da henüz dayanamıyor tek uyku yaptığı günlerde çok huzursuz olup ağlıyor ve bütün gece çok sık uyanıyor, bu konuda fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim, onu uykudan uyandırinca da rahatsız hissediyorum kendimi uyandirmazsam da olmuyor yardıma ihtiyacım var!!!
F

Fatma D.

9 Eylül 2025 14:23
Benim bebeğim de 14 aylık iki uyku şeklinde devam ediyor tek uyku denedim 2 gün önce gece çok sık uyandı çok husursuz bir geceydi. İki uyku yaptım ertesi gün gece sıkıntı yaşamadım. Bende en fazla 1.5 saat uyutuyorum uyandırmak zorundayız.
M

Melike P.

9 Eylül 2025 14:28
Sizin uyku saatleriniz nasıl acaba Fatma Hanım, bizim gece uyanmalarimiz normalde de 2 saat en fazla 3 saat ara ile ama hala emiyor sanirim o yüzden, bu hafta gece emmesini bıraktırmayi deneyeceğim ama nasıl sakinleştiririm bir fikrim yok
F

Fatma D.

10 Eylül 2025 13:55
Ay benimde öyle Melike hanım 2-3 saate bir kalkyor emmek için yani aç mı dedim yok her yolu denedim sırf alışkanlıktan uyanıyor. Sabah 9 da uyandırmış oluyorum. 12 de yatırıp 1.15 uyanıyor 4 gibi tekrar uyumak istiyor en fazla 35-40 dk uyutuyuyorum akşamda genelde 21.30 21.45 bazen 10 uda bulduğu oluyor uyuyor
M

Melike P.

10 Eylül 2025 17:41
Evet evet alışkanlık bende fazla fazla besleyip yatırdığım zamanlar oldu bez tasmasindan öteye gidemedim, uyanmada bir değişiklik olmadı, Allah yardımcımız olsun artik ne diyeyim zaman içerisinde uyuyacaklardir heralde :) 2 uykuya düşünce gündüz uykuları uzadı tek uykuya düşünce de gece uykusu uzar belki
Nuriye U. .

Nuriye U. ..

10 Eylül 2025 18:57
Bebeğim 16 aylık, gündüzleri tek uykuya 15.ayda düştü,ekstra bir şey yapmadım,kendiliğinden ilerledi süreç, sabah 6-7 gibi uyanıyoruz, 8 de kahvaltısını yapmış oluyor, öğlen 12-1 arası öğle uykusuna geçiyor, akşamları da en geç 9'da uyuyor,tabi ki bazı günler bu durum değişebiliyor. Tek uyku ihtiyacı kendiliğinden geldi bizde🌸
S

Sedef Y.

10 Eylül 2025 21:26
Bizde de 15 aylikken kendiliginden geldi hatta ben 2 yasina kadar 2 uyku yapma taraftariydim acikcasi sabah 8.30 da uyaniyor oglen uykusu 1.30 da yapiyor 2.5 saat uyuyo sonra aksam 9.30 veya en gec 10 da gece uykusuna dönuyo bu döngüyü kendi olusturdu aslinda sadece ben ona ayak uydurdum dişlerden ötürü gece memeye cok kalkardi ama tetagil diş granürü bizi baya rahatlatti deliksiz ve guzel uyuyo maşallah bu ara
M

Melike P.

20 Eylül 2025 19:14
@Sedef Yılmaz bebeğinizin gece uykuları hep bu şekilde düzenli miydi yoksa tek uykuya düşünce mi deliksiz uyumaya basladi? Benim oğlumdoğduğundan beri en fazla 3 saat uyumuştur sonra bütün gece 2 saatte 1 bazen saat basi uyanır, dis dönemi olsa da olmasa da hep boyle. Memeden dolayı deniyor ama emdiği halde uyanmayan da cok bebek var
S

Sedef Y.

20 Eylül 2025 19:28
Benim oglum hala meme emen bi bebek ama sorunu yoksa kalkmazdi bizde sorun genellikle dişten kaynakli oluyodu veya hasta olmuşsa gece kalkardi onun haricinde deliksiz uyumaya ve yataginda uyumaya alıştırmıştim sadece kararli olmaniz ve ortadaki sorunu bulmaniz lazim tek uykuya duşunce belki duzelecektir.
M

Melike P.

20 Eylül 2025 19:30
Insallah Sedef Hanım teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir