13 Haftalık 2 Saatte 1 Emzirme

114 görüntüleme
Kübra Ö.

Kübra Ö.

25 Ağustos 2025 06:56
Merhabalar, kızım 13 haftalık 2 saatte bir emmek için uyanıyor. Çoğunda doyduğundan eminim aslında ama sanki bu haftalarda daha uzun süre uyuyabiliyorlar diye biliyordum
Ümran A.

Ümran A.

25 Ağustos 2025 07:02
Benim kızım da 15 haftalık ve aynı şeyi yaşıyoruz. Gece bile iki saatte bir memeye geliyor. Acaba sütüm yetmiyor mu diye düşünmüyor değilim. Sebebi ne acaba ? Alışkanlık olabilir mi ?
M

Mine G.

25 Ağustos 2025 07:09
Merhaba, büyük ihtimalle alışkanlıktan uyanıyordur. Tok olduğuna eminseniz farklı şekilde oyalayıp uyumasını sağlayabilirsiniz. Emzik emiyorsa çok rahat oluyo. Daha sonra gerçekten acıkınca uyanmaya başlıyorlar
B

Betül T.

25 Ağustos 2025 07:15
Muhtemelen alışkanlıktır. Oğlum 14 aylık ve neredeyse 9 ayına kadar sütüm yetmiyor endişesi yaşadım… her ay kontrole gidiyorsunuzdur mutlaka, gelişimi normal ise hiç bu endişeye kapılmayın bence.
G

Gökçen O.

25 Ağustos 2025 07:40
Benim oğlum da böyleydi bence fiziksel temas istediği için yapıyordu. Ben de kucağıma alıyordum. Babası alırsa meme aranmıyordu uyuyordu ama ben alırsam istiyordu ben de veriyordum zamanla azaldı talebi.
S

Sema E.

25 Ağustos 2025 10:20
Benim bebeğimde 13 haftalık gündüzleri bazen 30-40 dakikada ya da saat başıda emdiği oluyor ama geceleri daha uzun süre uyuyabiliyor sizin bebeginiz gecede mi ayni
Kübra Ö.

Kübra Ö.

25 Ağustos 2025 12:03
Valla gece gündüz aynıyız. Gündüz çok göze batmıyor da gece 2 saate 1 biraz darlıyor artık :)) benim de doğum kilosu 2905, en son 5 ağustosta tartıldığında 5850 di. Kilosu iyi diye düşünüyorum sütte yetiyordur sanırım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir