13 Aylık Viral Enfeksiyon Kusma

52 görüntüleme
D

Dilan S.

18 Ekim 2025 16:17
Oğlum 13 aylık.viral enfeksiyonla uğraşıyoruz 6 gündür. Kusması hala devam ediyor bugün iyi oldu gibi akşama kadar bir şeyi yoktu. Akşam yemekten bir saat sonra kustu. Yani ağır bir şey yemedi zaten iki kaşık yedi sevindim ama ona kalmadı. Gerçekten çok yıprandım 5,6 günde ne yapayım hiç bilmiyorum. 3 kez serum yedi sıvı alımı azdı diye aşırı zayıfladı zaten kilosu çok gerideydi . Ne yapayım artık bilmiyorum benimle aynı şeyi yaşayanlar var mı ne yapayım sürekli kusuyor sanki alışkanlık haline getirdi kusmayı durup dururken öğürüyor kalıcı olacak diye çok korkuyorum
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

18 Ekim 2025 17:34
Merhaba zorlamanizdaha da kötü etkileyebilir sıvıalimi var mı anne sütüya da mama
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

18 Ekim 2025 17:36
Kusması olan bebek nasıl beslenir diye sayfamda bir gonderi paylasmistim bir göz atarsanız belki faydası olabilir birde hangi durumlardatekrar doktora başvurmalısınızhttps://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
D

Dilan S.

18 Ekim 2025 18:02
2 aydır mamayı sadece akşam uyurken ve gece içiyor. Şu an sabah,akşam ve gece olacak şekilde içiyo ama çok az ve bazen mamayı da kusuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir