13 Aylık Oyun
85 görüntüleme
R
Rumeysa K.
15 Ekim 2025 07:02
13 aylık kızımla neler oynayabilirim cırtlı kitaplar işe yaramıyor anlamıyor hayvanları sebzeleri gösteriyorum ama o beni izlemeyi tercih ediyor sadece yerde top yuvarlarken oyunda bağ kuruyoruz
R
Rumeysa T.
15 Ekim 2025 09:54
@Rumeysa Kandemirmerhaba bizde12 aylığız meyveleri öğretmeye çalışıyorum iki gündür bakıyor sıkılıyor yapıcak aktivite bulamıyorum bunaldım
R
Rumeysa K.
15 Ekim 2025 15:05
Gerçekten öyle bende bulamıyorum onu yakalamamı seviyor ama onun dışında dikkatimizi toplayıp birlikte bir oyun oynayamıyoruz oyuncakları ile kendi oynarken de oyununu bölmek istemiyorum çünkü oyun gibi de değil ben bi anlam veremiyorum bilmiyorum inşallah tavsiye veren olur
R
Rumeysa T.
15 Ekim 2025 16:08
@Rumeysa Kandemir bebeğiniz işaret etmeyi öpücük atma bay bayı hepsini öğrendimi acaba bizimki alkış gel gel yapıyor çak çak yapıyor ancak bay bayı yapmıyor işaret etmeyi bi iki yaptı sonra yapmadı canım sıkılıyor
R
Rumeysa K.
16 Ekim 2025 14:27
Eğer yaptı ve şimdi yapmıyorsa takılmayın bi sorun yoktur benim kızım da gel gel çok yapardı şimdi herkese bay bay yapıyor eyvallahı yok 😂mesela ilk dönme hareketini 3 aylıktı yaptı bir kaç kez sonra hiç yapmadı bir kerede olsa yaptığı için ben daha önemsemedim onu ve istediğinde yine yapmaya başladı