13 Aylık Bebeğim Hiç Bir Şey Yemiyor

125 görüntüleme
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

19 Ağustos 2025 07:51
Oğlum 13 aylık ve hiç bir şey yemiyor :( Yediği tek şey makarna pilav ve yulaflı muhallebi tarzı şeyler. Ne yapacağım bilmiyorum. 1 yaşına kadar yemesi güzeldi her şeyi yerdi bu durumun kalıcı olmasından korkuyorum çünkü sebze yemiyor yoğurt yemiyor. Ne yapmalıyım? Geçici mi kalıcı bir çözümünüz oldu mu acaba :(
merve

merve

19 Ağustos 2025 08:34
Benim kızım da 12 aylık hiçbir şey yemez oldu dişleri cok zorluyor bende ne yapacağımı şaşırdım, muhallebi ve yulaf tarzı yumuşak yutması kolay olan yemek istiyor. Kahvaltıda haşlanmış yumurta veya omlet bile yok
S

Sümeyye Y. ..

19 Ağustos 2025 12:33
Doğdu doğalı yemesi yok bugün kontrolde 8.500 kg olduğu ve gelişiminin geride olduğu yakında raporlu mamaya başlanacağı soylenildi ne yapayım bilmiyorum annelik zor bu durum daha zor
S

Sümeyye Y. ..

19 Ağustos 2025 12:33
Yogurt belki yer başka birsey yemez
M

Merve D. ..

19 Ağustos 2025 13:03
Bebeğim 14 aylık ve 72 cm 7500gram. Kan tahlillerinde de hiçbir eksik ve sorun olmadığı için mamayı asla önermemişti doktor. Minyon olduğunu kabullenip yemek yemenin bir öğreti olduğunu zaman alınacağını her bebek yeme konusunda hızlı yol kat edemiyor deyip beni telkin etmişti ama tabi ister istemez anne olarak bunu inanılmaz kafama takıyorum. Ve gören insanlar ağa çok küçük deyip benim o yemek sofralarında neler yaşadığımı bilmediği için bu yorumu yaptığında dişlerim sıkıyorum sadece
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

20 Ağustos 2025 08:33
Merve hanım merhaba aynı durum bizde de var. Aylardır kilo almadı ve yaşıtlarına göre zayıf bende bu konuda çok şey duydum ama en sonunda herkese benim çocuğum bu şekilde dedim ve konuyu kapattım. Artık bende takmıyorum çünkü stres yapıp bebeğime yansıttığımı fark ettim :( Sağlıkları yerinde olsunda inşallah gerisini çok takmamaya çalışıyorum artık
M

Mervenur Ç. Ö. ..

22 Ağustos 2025 19:41
Ayy bizdede aynı durum çok kafama takıyorum ağlayarak uyuyorum biyere gidip gelince 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir