12.hafta Atağı

71 görüntüleme
D

Duygu A. ..

10 Kasım 2025 05:08
Merhaba arkadaşlar
Bebeğim 2 ay 25 günlükbu zamana kadar maşallah gece uykularımiz duzenliydi bir veya iki kez kalkardı şimdi ise bir kaç gündür 2 saattebir 3 saatte bir veya saat başı uyanmaya başladıgece sizce ataktanmidirne zaman geçer tek başıma bakıyorum öyle yoruluyorum ki
(Uyumadan altını temizliyorum karnı tok oluyorburnunu da serum fizyolojikile temizleyip yatırıyorum rutini de var yani gece de bir problemile uyandığını düşünmüyorum)
A

Ayşegül Ü.

10 Kasım 2025 05:22
Evet hem atak dönemi olabilir hem de bazı bebekler diş çıkarma dönemine daha erken girebiliyorlar. Osman hocanın oğlu 2.5 aylıkken girmiş mesela. Bu hafta gözlemleyin ataksa zaten geçip gidecektir. Evet anneler için atak dönemleri gerçekten zorlayıcı, ama sabrımız, sevgimizle üstesinden geleceğiz umarım 🙏🏻
D

Duygu A. ..

10 Kasım 2025 05:42
Çok sağolun teşekkürler.23 yaşındayım çok bilmiyorum bu konuları nasıl anlayabilirim diş çıkardığını üst damaklari sert alt damaklari yumuşak
G

Gökçin N.

10 Kasım 2025 07:04
Diş çıkınca görünür. Diş çıkarma hazırlığında sürekli elleri ve bulduğu her şeyi ağıza götürme,salya artışı gibi belirtiler oluyor. Bence ataktır sizinki. Geçiyor merak etmeyin
D

Duygu A. ..

10 Kasım 2025 08:21
Teşekkür ederim salyasi var ama şuan henüz idrak edemiyor ağzına götürmeyi falan inşallah geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir