12 Günlük Bebeğim Gece Uyumuyor
107 görüntüleme
E
Ezgi G.
15 Ekim 2025 03:28
Merhabalar, 12 günlük bebeğimi gece emziriyorum, gazını çıkartıp yatırıyorum ancak uykusu açılıyor ve ağlamaya başlıyor. Sabah 6’ya kadar bu şekilde devam ediyor. Gaz sancısı olup olmadığını anlayamıyorum. Bezini değiştirmek için altını açtığımda ağlaması şiddetleniyor. Gaz damlası kullanmayı denemeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum 🫶
A
Ayşegül Ü.
15 Ekim 2025 03:38
Özellikle emzirdikten sonra mide dolu olunca bağırsaklara baskı yapıyor olabilir, gazını çıkartınca midedeki gazlar bağırsaklara iniyor ve bu kez yeni gazlar oluşuyor ve sancısı başlıyor olabilir, benim oğlumda böyleydi, ne kadar çıkartsam da gazı oluyordu. Sizin bebeğiniz daha yenidoğan, uykuya meyilli, uyumuyorsa nedeni gaz sancılarının başlaması olabilir. Kendi kafanıza göre damla kullanmayın derim, çocuk doktorunuz bi muayene etsin, bazen laktoz intoleransı da olabiliyor,ona göre damla veriyor.
S
Sevgi M.
15 Ekim 2025 10:37
Gece emzirmesini karanlık ortamda hiç konuşmadan yapmayı deneyin bir de burun ile alın arasında hafif dokunuşlarla masaj yapmak uyku getiriyor yenidoğanda
Y
Yaren A.
15 Ekim 2025 13:21
Çıkardıkları gaz yetmiyor benim oğlumunda çok gazı vardı ağlayıp uyumadığında hep msaj yaptık yapınca rahatlıyordu bir tık ama bu bi süreç bazen damlayla bile geçmiyor o yüzden canınızı sıkmayın bu günler geçicek Allah kolaylık versin

Büşra B.
15 Ekim 2025 13:47
Burnu tıkalı olabilir. Burnunu açmayı denediniz mi bilmiyorum ama benim kızım daha bir günlüktü hastaneden çıkıp eve geldiğimiz gün gece boyunca ağlayıp uyumamıştı. Bir günlük bebeğe bakamadım diye ne ağlamıştım. Sabaha karlı hastaneye götürdük meğer burnu tıkalıymış. Serum fizyolojik ile açtık uyudu. Belki öyle bir sorunu da olabilir.
E
Ezgi G.
15 Ekim 2025 16:47
Herkese ilgisi için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi bu gece deneyeceğim inşallah rahat bir uyku olur 🫶
T
Tuğba Ö.
15 Ekim 2025 17:20
Gaz 15 günden sonra başlar gece gündüz kavramı daha oluşmadığı için uyumayabilir bence gaz damlası kullanmak için erken