11 Aylik Uykuya Direnme, Sürekli Uyanma
86 görüntüleme
B
Beyza ..
2 Ekim 2025 19:25
Yani normalde memede uyurdu.ama.artik.memede uyurken oyun oynuyor kalkiyor.yatakta geziniyor ayağımda sallayinca kıyameti koparıyorsakinlestiremiyorum akşam.uykuya geçişteoluyor bu ne yapmam lazım lütfenyardımcıolabilir misiniz. Ve geceleri surekli uyaniyor meme istiyor memesiz dalmiyor agliyor eskiden popusuna pış pış yaptığımda uyurdu ama şimdi çok zor uyku eğitimi veremiyorum ağlamasına dayanamiyorum
S
Selin E.
2 Ekim 2025 19:31
Diş sancısı çekiyor olabilir özellikle azı dişi olabilir. İstikrarlı olup desteği değiştirmenizi öneririm. Uyku eğitiminden ziyade kendi yatağında sırtını sıvazlayabilirsiniz. Bir de doktorum diş sancısı çekiyorsa gün içinde rahatlat yatarken pedifen verebilirsin demişti. Tabi siz yine de doktorunuza sorun.
B
Beyza ..
2 Ekim 2025 19:33
Kendi yatagindan nefret ediyor 😅 oyun içinbile bıraksam.direkt ağlıyor sanki onu bırakıpgideceğimi düşünüyor
S
Saziye G.
2 Ekim 2025 19:57
Oğlum da aynı şekilde ve öndeki azı dişleriçıkıyormus ağrımlesici kullandık biraz rahatladı.
K
Kafiye P.
2 Ekim 2025 20:06
11 ay 20 günlük son 10 gundur uyku yok gceelei sbaha kadar uyanıpemiyor yatirmiyorum yatağa ve uykuya dirneme var aynı sorun. Bende bir hastaligi mi var diye korkuyorum
B
Beyza ..
2 Ekim 2025 20:25
Hepsi aynıysa muhtemelennn diktir allahim bütün çocuklarımızı korusun sağlık versin 🤍
S
Semra A.
3 Ekim 2025 23:30
Resmen benim oğlumu anlatmışsnz bizde 11 aylıgız