11 Aylık Oyuncak İlgisi Yok

83 görüntüleme
S

Sibel Ç.

16 Ekim 2025 07:42
Merhaba bebeğim 11 ay 10 günlük asla oyuncaklara ilgisi yok kitaplara yok çok hareketli yürümeye başladı hep yürümek istiyor bende sürekli kendimi sorguluyorum etkinlik yaptıramıyorum kitap okuyamıyorum nasıl öğreticem bazı şeyleri hiç bilmiyorum
Merhaba alkış bay bay gel var kedi köpek seslerini çıkarmaya başladı gibi bu ara elimden geldiğince dışarı çıkarıyorum akranları ile görüştürmeye çalışıyorum ama hep bir eksik kalıyorum gibi önerisi olan var mı teşekkür ederim 😊
S

Sembo

16 Ekim 2025 08:34
Dikkat süresini artıracak aktiveler onları araştırırsanız dediğiniz eğitimler daha kolay olacaktır belli bir dönrmden geçiyor bence bebeğiniz şuan yeni keşfettiği şey yürümek ona daha çok hevesli
S

Sibel Ç.

16 Ekim 2025 09:15
Aslında yürümekle alakası yok yürümeden önce de öyleydi ☺️
S

Sembo

17 Ekim 2025 09:12
Kitaplara olmaması belki normaldir ama oyuncaklar içinde siz aktif olduğunuzda nasıl oluyor. Örneğin elinize aldığınızda kendi başınıza oynadığınızda gelip müdahale ediyor mu oyunu bozuyor vs. Yada siz oyuncakları konuşturduğunuzda oturup dinliyor mu izliyor mu dikkati nasıl
S

Sibel Ç.

17 Ekim 2025 19:39
Evet evet müdahale eder çok dikkatlidir algısı yüksek elimden alır çok kısa bir süre kısadan kastım 5 saniye falan kendi bakar ve bırakır belki de benim beklentim biraz fazla sanırım bende oyunlarla birşeyler öğreteyim diyorum ama bugün top yuvarlama kulesi aldım önce ben yaptım hadi sıra sende diyip kendi bıraktı izledi alkışladım ve bunu tekrar etti sanırım ilgisini çekti ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir