11 Aylık Mama İçmek İstemiyor

56 görüntüleme
D

Dilan S.

7 Eylül 2025 05:56
Oğlum 15 gün sonra yaşına basacak mamayı zaten hiç içmek istemedi meme reddi de vardı 6. Ayda bıraktık o zamandan buyana hep mama ile devam ettik ama şu son günlerde iyice mamayı azalttı ek gıdadan iki saat sonra veriyorum iki ölçek bile içmiyor ek gıda da az yiyor zaten gece uyanınca ve akşam uyumadan mama versem yeterli olur mu? Yani öğün arası 3 saat olursa ancak öyle dört ölçek içer o da. Onun dışında azıcık içiyor. Kilo alımı da düşük son aylarda persentilin altında dedi Dr. Ne yapayım hiç bilmiyorum ya ek gıdayı azaltıp mamayi arttıracağım ya da gittiği yere kadar verip sadece gece uyanınca vereceğim:(( benim gibi olan anneler var mı ne yapabiliriz
N

Naz E.

7 Eylül 2025 06:40
Ek gıdayı ne kadar yiyor benim de bebeğim de 11 aylık son günlerde mamayı iyice azalttı ama ek gıdada almıyor yani anca bi iki tatlı kaşığı delirmek üzereyim
D

Dilan S.

7 Eylül 2025 07:20
Bir çay bardağını bulmuyor bazen yediği ama çok hareketli ve çok zayıf kilosu düşük ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ek gıda mama dengesini yapamıyor muyum diye sorguluyorum ama içmek istemiyor yani aç da olsa içtiği 4 ölçek o da ne şartlarda veriyorum. Ayakta geziyorum dikkatini bir şeylere çekiyorum aylardır böyle artık mama vermekten de bıktım bu şekilde
D

Dilan S.

7 Eylül 2025 07:31
Mamayı aşırı azalttı yani günde 200 CC bile içmiyor bu gidişle gece dışında içmeyecek çünkü tepki gösteriyor eliyle itiyor zaten her şeyi reddetti barı ek gıdayi azar azar yesin onu da arada istemiyor oyunla veriyorum mama sandalyesinde oturmaz bir saniye durmaz off of😞😞
N

Naz E.

7 Eylül 2025 08:02
Yemeyen çocuk gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun bende çok çok üzülüyorum ama elimden gelen birşey yok 🥲
D

Dilek A. ..

10 Eylül 2025 12:44
Merhaba biraz önce ben de buna benzer bir konu açtım. Benim bebeğim de 9 aylık ve hemen hemen bahsettiğiniz durumun aynısını yaşıyorum. Ek gıdayı önünde resmen tiyatro kurarak oyunla yediriyoruz yoksa çok az yiyor. Allah yardımcımız olsun çok çok zor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir