11 Aylık Gece Ağlayarak Uyanma

58 görüntüleme
M

Melike D. ..

14 Eylül 2025 23:53
Oğlum 11 aylık
Gündüz uykuları güzel ama 2 gecedir gece uykuya geçişte ve gece uyanmasında çığlık atarak uyanıyor. Susmuyor bir süre normalde gece 6 gibi uyanirdi bir kez sadece çok güzeldi ama iki gecedir çok ağlıyor fakat gündüz böyle bir sıkıntı yok. Sebebi nedir ki
A

Aslı Ç.

15 Eylül 2025 03:58
Merhaba, aynı problemi bende yaşıyorum oğlum 2 hafta sonra 1 yaşında olacak. Ne zaman diş çıkarma dönemine girse salyası artar, eli sürekli ağzında olur, kafası sıcak olur ve huysuz olur. Tam dişin patlama dediğimiz yüzeye çıkma sürecinde 1-2 gün geceleri çığlık atarak ağlayarak uyanır. Normale göre de uyanma çok sık olur. 1-2 gece böyle sık ve ağlayarak uyanır tamam diş çıkıyor derim. Örneğin 3. gün gece normale döndüyse sanırım çıktı diye sabah kontrol ettiğimde hep dişin çıktığını, rahatladığı içinde normale döndüğünü gördüm. Şuandada aynı şeyi yaşıyorum ve kontrol ettiğimde şişmiş dişler gördüm diş çıkarıyor. Tahminimce sizde diş dönemindesiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir