11 Aylık Bebek Uyku Problemi

104 görüntüleme
D

Dilan S.

17 Ağustos 2025 17:02
Merhaba annelerim. Oğlum 11 aylık olacak iki gün sonra. Normalde 2 uyku yapardık ama şu üç gündür uyumamak için çırpınıyor resmen. Bugün tek uyku yaptık 1,5 saat zorla uyudu yani uyandı geri uyuttum. Yani 5 6 saat uykusuz uykusu var diye huysuz ama uyumuyor da cidden yoruluyorum artık geçiş mi yoksa 1 uyku mu istiyor anlamıyorum. Çünkü 5 saat uykusuz asla duramaz bugün ilginç bir şekilde kaldı ve tabii huysuz da aynı zamanda. Sizin uyku düzeni nasıl bu aylarda acaba?
Esra E. .

Esra E. ..

Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı

18 Ağustos 2025 19:29
Merhabalar, Benim kızım da 10 buçuk aylık, dediklerinizi yaşıyoruz. Uyumamak için direniyor. Tam gözleri kapanacakken bir anda hareketlenip ayağa kalkmaya çalışıyor. Bana beni sürekli takip etmek istediği için bunu yapıyor gibi geldi. Odadan çıktığım an aşırı ağlıyor çünkü. Ayrılık kaygısı süreçlerinin yaşandığı aylar bu aylar. Ondandır deyip geçmesi için bekliyorum ben de :) sabırlı yazdığıma bakmayın çok zorluyor bazen insanı
A

Aslıhan G. Ç.

18 Ağustos 2025 20:56
Bizde 11 ay 7 günlüğüz 3 gündür kızım da uykuya direniyor normalde 2 uyku yapıyoruz ama uyumamak için direniyor uykusu var ama dalamıyor uyku gerilemesi mü atak mı tek uykuya düşme isteği mi bilemedim
D

Dilan S.

22 Ağustos 2025 09:24
Esra Hanım valla bazen ben de çileden çıkmıyor değilim şu üç gecedir saatte 2 3 kez uyanıyor o eksikti tam oldu dedim. Odadan çıkıyorum oturup ağlamaya başlıyor gece yani. Gündüz zaten yapışık ikiz gibiyiz 8. Aydan beri kolum kopuyor artık kucakta taşımaktan zayıf bir de ayına göre geride ama aşırı hareketli olduğu için ekstra yoruyor
D

Dilan S.

22 Ağustos 2025 09:25
Aslıhan Hanım, ben de inanın anlayamıyorum derdi nedir çözemiyorum diş diyorum yok atak haftası diyorum tek uyku mu istiyor bilemiyorum ama sinir sistemimi bozuyor bazen çocuklar gereksiz ııı ıı yapmaları hele 🤦🏻‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir