10 Günlük Bebeğim Uyanmıyor

209 görüntüleme
Y

YoncaE.

9 Ekim 2025 16:37
Bebeğim 10 günlük sarılık değeri de düşük ama asla uyanmıyor denemediğim yöntem kalmadı uyanmadığı için emziremiyorum da öneriniz varmıdır?
T

Tanya G.

9 Ekim 2025 16:45
Merhaba, benim de bebeğim öyleydi uyandırmam çok uzun sürüyordu o zamanlar defalarca topuğuna vurarak uyandırabiliyordum(20 30 dakikayı bile bulduğu zamanlar oluyordu) Burnunu sıkıp uyandıran arkadaşlarım vardı ilk zamanlar sarılık oluşmaması içşn her türlü yolu deneyip uyandırmaya çalışıyordum.
Özdemir

Özdemir

9 Ekim 2025 16:47
Islak mendille vücudunu silin kendine gelir benim bebeğim öyleydi :)
Merve Ö.

Merve Ö.

9 Ekim 2025 16:55
Erken mi doğdu bilmiyorum ama benim bebeğim 36 haftalık doğmuştu neredeyse 20 gün ben de hiç uyandıramamıştım. Ağlayan bebeklere imreniyordum resmen. Burnunu sıkıyordum ben genelde o biraz etkili oluyordu. Şimdi de tam tersi oldu uyusun diye gözüne bakıyorum 🥹 kendine geldikçe uyku süresi azalır diye düşünüyorum o dünyaya geldiğini daha anlamıyor bence🥹
İ

İpek E. T.

9 Ekim 2025 17:07
1 saat deneyip başarısız olduğum olmuştu. Topuk sıkma, ıslak pamukla silme, saçına üfleme, burnunu sıkma, ağzına süt damlatma her yöntemi denedim.Sinir bozucu ama kısa bir dönem
Y

YoncaE.

9 Ekim 2025 17:14
41. Haftada doğdu ama aslında bayılmış gibi uyuyor benim de sinirlerim bozuldu biraz 😌 ama suan tek bana olmadığını bilmek bile iyi geldi 😄
S

Seda T.

9 Ekim 2025 17:31
Bezini açtığınızda uyanır
M

Merve

11 Ekim 2025 20:57
Kan şekerinin düşmemesi için mutlaka uyandırın bebeğinizi
N

Nihal U.

14 Ekim 2025 13:40
Sarılık durumu olabilir mi? Bizde bundan dolayı uyandırmakta zorlanıyorduk
S

Server

14 Ekim 2025 16:44
Benim bebeğimde öyleydi ben sarılık olmasın diye anne sütü artı mama veriyordum. Mamadan dolayı öyle yattığını bir hafta sonra anladım mamayı kesince uyandırmam çok kolay oluyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir