10 Gün İshal

68 görüntüleme
S

Sümeyye

14 Eylül 2025 10:59
Bebeğim sekiz buçuk aylık yaklaşık 10 gündür ishal 6 gündür de probiyotik içiriyorum. Ateş yok halsizlik yok kusma yok. Corona salgını dolayısıyla hastaneye götürmek istemedim. Muz patates pirinç lapası gibi şeyler de denedim ama geçmiyor. Endişelenmeli miyim artık. Genel durumu iyi görünüyor. Çözüm önerisi olan var mıdır?
Z

Zeynep E. O. ..

14 Eylül 2025 11:10
10 gün çok uzun bir süre. Doktora götürün bence
B

Büşra E. A.

14 Eylül 2025 12:07
Benim bebeğimde 12 aylık. Aynı durum söz konusu. Henüz diş çıkartmadı. Suan diş çıkartmaya çalışıyor diye düşünüyorum ve endişelenmiyorum kendi içimde. Ama biraz daha bekleyip hala devam ederse bende doktora goturecegim.
G

Gülcan D. ..

14 Eylül 2025 12:30
Bence bi doktora götürün probiyotige uzun bi süre bizim doktorumuz diş ishal yapmaz demişti
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

14 Eylül 2025 12:46
Merhaba ishalin on gün sürmesi biraz uzun olmuş her defasında sulu ve günlük on defalari geçen kakalar yapıyorsa bir kaka testi önerebilir doktorunuz süreç devam ederse doktora gitmenizi oneririrm kilo kaybı olabilir
S

Sümeyye

14 Eylül 2025 12:56
10 bezi geçmiyor maximum 7 bez ve az as yapıyor aslında. İştahı çok yerinde ek gıda ve meme konusunda hiçbir değişiklik yok. Ama doktora götüreceğim artık.
H

Hatice S. ..

14 Eylül 2025 14:22
Havuç yedirin haşlayın ezin yedirin, zaten herkes doktor görmeli demiş bencede ishal için uzun bir süre.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir