10 Aylık Boy Kilo Ek Gıda

128 görüntüleme
S

Seçil B.

2 Kasım 2025 10:11
Kızım geçen aydan beri kilo almadı 7.700 gr boy 70 cm baş çevresi 42.7 asla ek gıda yemiyor. Sadece anne sütü alıyor.Henüz hiç dişi çıkmadı.yememesine ve gelişiminin geri olmasına Çok üzülüyorum. Var mı aynı durumda olan ne yapabilirim.
R

Rabia C. ..

3 Kasım 2025 15:30
Benimde bebegim 9.5 aylık hic ek gıda yemiyor. Sadece anne sütü alıyor. Ağzina ne verirsem kusuyor. Sadece corba iciyor o da 2 çay kaşığı. Geri ağzini kapatiyor acmiyor.
S

Seçil B.

3 Kasım 2025 15:34
Benim kızım da aynı asla ağzını açmıyor . Çok üzülüyorum. Demir eksikliği de var. Sizin bebeğinizin kilosu falan iyi mi doktor ne diyor peki benim doktorum artık anne sütümün pek faydası olmaz dedi
S

Sevgi K.

4 Kasım 2025 23:44
Ben kaşık mama deneyeceğim. Birde bugün elini soktu tarhana çorbası yapmıştım. Yoğun kıvamlıydı. Baktım parmaklarını ağzına götürüyor kendisi de dahil olmak istiyor sanırım ben müdahele etmeyince birkaç kaşık verebildim sonrasında.
R

Rabia C. ..

5 Kasım 2025 05:38
Demir eksikliğinden dolayı bebeklerde iştahsizlik olabilirmis. Muhtemelen benim bebeğimde de var. 9. Aydan sonra dediginiz gibi anne sütü degil ek gıdaya yönelmek gerekiyormus. 1 yasina kadar düzelmezse cocuk gastroenterolojisine gidin dedi bana doktor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir