10 Aylık Bebek Öğünleri Kaç Çeşit Olmalı
115 görüntüleme

Hanife G.
6 Kasım 2025 11:11
Öğünlerinizi nasıl çeşitlenditmeliyiz
Pilav yiyebilir mi yerse nasıl yer ek gıfa konusunda çok tedirgin ilerliyorum bebeğim 10 aylık olucak yakında ama çoğu besini daha korkarak veriyorum artık yemekleri iki çeşit mi üç çeşit mi olmalı öğünleeinde ve kaç öğün yemekli 🥲
Pilav yiyebilir mi yerse nasıl yer ek gıfa konusunda çok tedirgin ilerliyorum bebeğim 10 aylık olucak yakında ama çoğu besini daha korkarak veriyorum artık yemekleri iki çeşit mi üç çeşit mi olmalı öğünleeinde ve kaç öğün yemekli 🥲
B
Beyza N. D.
6 Kasım 2025 19:50
Bebeğim 8.5 aylık ve öyle özel yaptığım mamaları veya yemekleri sevmiyor benim yediğim yemekler ona daha cazip geliyor kendimize yaptığım yemekten yediriyorum içine tuz ve baharat atmıyorum veya kıymasını ona göre seçip yediriyorum 07 de uyanıyor 150 mama içiyor 10 gibi muhakkak yumurta yediriyorum yumurtalı tarhana olur tereyağlı olur yanında tahin pekmez peynir domates yediriyorum duruma göre karışımda yapıyorum hurma peynir muz yumurta şeklinde 13 gibi çorba ve yoğurt yiyoruz 16 gibi karışık meyve püresi yapıyorum 18 gibi biz akşam yemeği yerken o da yanımızda tadım şeklinde yiyor 20 de gece uykusuna geçerken 180 lik mama içip uyuyor

Hanife G.
6 Kasım 2025 20:37
Peynir ne veriyosunuz acaba 🙏
B
Beyza N. D.
6 Kasım 2025 20:42
Lor peynir ve labne bunları tatlı kaşığı ölçüsünde her sabah veriyorum ama bazen kendi yediğim çoook tuzlu değilse eğer ondan da yediriyorum örnek veriyorum ekici peyniri kullanıyorum onu da yiyor

Hanife G.
6 Kasım 2025 20:44
Lor peynir ve normal peynir olarak bi öneriniz var mı sıkıntı yaşamadığınız 🌷
B
Beyza N. D.
7 Kasım 2025 09:02
Ekici peynir kullanıyorum dediğim gibi labne ve lor peynirde de şokun ürünlerini kullanıyorum bir problem yaşamadım 🫂

Hanife G.
7 Kasım 2025 09:02
Çok teşekkürler 🌷
İ
İpek
8 Kasım 2025 18:58
Ben her sabah mutlaka 1 tam pismis yumurta(sarisi ve beyazi beraber) organik tahin+hurma özü+ceviz veriyorum yanina degisken olarak salatalik+avokado bazen peynir+zeytin ezmesi ekliyorum, haftada bir de pankek ekliyorum, ozel olarak hazirladigim kuzu etli yemekleri var(ben asla kuzu eti yemem :) onun disinda bizim yemeklerimizden tuzsuz sekilde ve meyve puresi falan yediriyorum