10 Aylık Bebeğim Merhaba Dışında Bay Bay Alkış Yapmıyor

86 görüntüleme
Ö

Öyk

4 Kasım 2025 07:53
10 aylık bebeğim merhaba dışında bay bay alkış yapmıyor biraz erken doğdu her çocuk bir olmuyor tabi emekliyor beşiğinin kenarlarından tutup kalkmayı öğrendi ama yürürken parmak uçlarında basıyor bir kere ilk adım arabasında giderken düştü ondan beri parmak ucunda basıyor yürütecinde buna etkisi olur mu
C

Ceren Ç.

4 Kasım 2025 08:03
Bebeğim 11 aylık merhaba dışında bay bay ve alkış yapıyor. Yürümeden önce o da parmak uçunda yürüyordu ama takip ettim arada bir de olsa tabanları yere basıyordu o yüzden pek endişe etmedim. Şimdi baya yürüyor. Her çocuk kendine has dgerçekten endişelenmeden takipte kalmalıyız.
Ö

Öyk

4 Kasım 2025 08:36
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin iöin
S

Sembo

4 Kasım 2025 09:28
Her bebeğin zamanı farklı işliyor gerçekten kimi 6. Ayında alkışı öğreniyor kimi 12-13 aylıkken öğreniyor bu tamamen bebeğin kendine has gelişimiyle alakalı ama sosyal medyada dönen videolar annelerin aklını epeyce karıştırıyor özellikle bay bay ve alkış yapmaması akla otizmi getirtiyor ama endişelenmeyin zamanla öğrenecektir eğer o durumdan endişeleniyorsanız başka belirtileri takip edin alkış baybay tek başına belirti değildir
Ö

Öyk

4 Kasım 2025 09:36
Herhangi bir o açıdan belirtisi yok çok şükür dediğiniz gibi sosyal medyadaki videolar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir