10 Aylık

75 görüntüleme
A

Ayşegül K.

3 Kasım 2025 19:30
10 aylık buçuk olmak üzere memede uyuyor eskiden uyumaya yakın emziği kabul ederdi şimdi yok artık meme uçlarım falan mahvoldu uyku eğitimi önerisi için değil sadece dertleşmek neler yapıyorsunuz sizin nasıl uykuya geçiyor bu sebepten yazdım bazı günler kafayı yiyecek gibi oluyorum bazense hiç şikayetçi değilim bu durumdan
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

3 Kasım 2025 19:49
Valla benim bebeğim de 9 aylık oldu her akşam emerek uyur hatta 1 saat boyunca da meme ağzında durur ben bu konudan şikayetçi değilim ne yalan söyleyeyim zaten emceği 2-2,5 sene 1 damla fazla anne sütü girerse midesine çok iyi emzik zaten kabul etmedi işi gücü de bırakıyorum yapabildiğim kadar yapamadığım kalıyo benden ve bebeğimden önemli değil o bi daha bu yaşa gelmeyecek büyüdüğünde benimle aynı odada bile oturmayacak belki de o yüzden onunla geçirdiğim her dakikanın kıymetini bilerek hareket ediyorum
A

Ayşegül K.

3 Kasım 2025 19:53
Ya şu yorumunuzu görünce çok mutlu oldum bende aynı düşünüyorum sadece tek sorunum meme uçlarım çok acıyor artık😂 bide tek düşündüğüm yükü sağlığını etkiliyor mudur bu durum gelişim açısından sürekli uyanması sıkıntı mıdır diye başka bir düşüncem yok yani memede uyumasından şikâyetçi değilim 🙏😂
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

4 Kasım 2025 07:07
Valla o acı bende de var etkilemez zannetmiyorum ya ben seviyorum bilmiyorum hoşuma gidiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir