1 Yaş Oğlum Bana Yapışık

38 görüntüleme
M

Melike Ç.

9 Ekim 2025 20:56
Tam 1 yaşında olan oğlum neredeyse kundaktayken bile benden başkasında durmayıp ağlıyordu. 1 yaşına geldi ve benden başka sadece dayı ve anneannesine gidiyor. Babasına asla gitmiyor babada durmuyor hep beni istiyor. Beni gördüğü an çığlık atıp ağlayıp bana gelmek istiyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Babasıyla iyi vakit geçirmesi de hep anlık oluyor genelde ağlayıp susmadığı için mecburen alıyorum susuyor.
S

Seçil E.

9 Ekim 2025 21:05
Ben çalışıyorum babannesi bakıyor fakat durum aynı ben yokken problem yok ama ben olduğum an babası dahil kimsede durmaz. Şu an 14,5 aylık kısmen rahatlamaya başladık fakat ben nereye oda pıtı pıtı evde peşimde. Biz oyun oynarken babasıda dahil olarak çözüyoruz problemi bazen oturup ailece oyun oynuyoruz resmen. Bazen ben kalkıp mutfağa gidiyorum o oyuna daldığı için bir süre babasıyla oynamaya devam ediyor. Tabi sonra yine peşimden geliyor. Ama babasıyla bu şekilde bağını kuvvetlendiriyoruz diye düşünüyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir