1 Aylık Uyku Pronblemi

53 görüntüleme
A

Aysu Y.

1 Kasım 2025 17:43
Bebeğim 38 günlük gündüzleri çok uyumuyor bu normal mi? Kaç saat uyuması gerekir uyutamıyorum lütfen yardım eder misiniz
S

Sevgi B. T. ..

1 Kasım 2025 17:47
Benim kızımda3.5 aylık doğduğundan itibaren aynı problemi yaşıyorum
A

Aysu Y.

1 Kasım 2025 17:48
Benim akşam da uykuya çok zor geçiyor rutin oluşturmaya çalışsam da ağlıyor hırçınlaşıyor gece 10dan önce uyutmak imkansız
H

Hümeyra T.

1 Kasım 2025 17:51
0-2ay arası 30dakika ve 1,5 saat uyanık kalma süreleri var. O dönem bebeğim için 1 saati geçirmiyordum. Memede ya da sallayarak bir yol deneyip uyutuyordum yoksa ağlıyordu. Ayağa kalkıp pışlayıp sallanarak uyuttum yeter ki uyusun diye
F

Fatma S.

1 Kasım 2025 17:56
Bebeğim 1.ayında bi müddet gündüz hiç yatmazdı. Memede uyur bırakınca ağlardı akşam ezanı okuyana kadar uyanık olurdu. Ne denediysem olmadı zamanla gündüz uyumaya başladı.şuan 3 aylık
Semanur K.

Semanur K.

1 Kasım 2025 18:01
1. Ayından beridir Müslin ağız mendilini uyku arkadaşı olarak kullanıyoruz. Bizde işe yaramıştı.
H

Hazal E.

1 Kasım 2025 21:05
Bebeğim 11 aylık olduğu doğduğundan beri ne denediysemolmadı gündüz uykusu yapmıyor ama akşam 6-7 gi uykuya geçiyor bazı bebekler uykuyu sevmez demişti doktoru uyuması için damla vs. İstediğimde allah yardımcınız olsun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir