1 Aylık Bebekte Tsh Yüksekliği
61 görüntüleme
T
Tuğçe N.
16 Eylül 2025 11:09
Merhaba hocam 1 aylık bebeğim var doğdunda tiroit hormonlarına bakıldı ama değer çok iyi çıktı bi sıkıntı yoktu şuan Grip olduğu için Tsh değerine tekrar bakıldı değer 18 çıktı Çocuk endokron görmesi gerekiyor dediler ve oraya gidicez ve bu Arada ben Tsh için gebelikte hap kullandım bundan da kaynaklı olabilir dediler ama madem öyle neden doğduğunda iyi çıkmıştı değerler şimdi 1 aylık olunca neden yükselir cevaplarsanız sevinirim Başına gelen Anneler varmı sizin değer kaçtı
A
Aycan
16 Eylül 2025 11:18
Neye göre değişti nasıl oldu anlamadım ama benim bebeğim şu an 50 günlük alınan topuk kanında değeri 16 mı ne çıkmıştı hatırlamıyorum şimdi tekrar istediler hastaneye götürdüm değeri referans aralığının içinde ve normal çıktı akabinde üç hafta takip edildi nerdeyse ve hepsinde iyi çıktı ama hastanelerin cihazı çalışma şekli vb değişiyor bebeğinde gün gün değerlerinin aralığı değişiyormuş 3 günlükken normal değeri başka 53 iken başka dedi doktor bize sizinde belki kan hemoliz olmuştur belki cihaz kaynaklı test sonucu yanlış çıkmış bile olabilir ve inşallahtest yanlıştır. Belki sizin gebelikte kullandığınız hap etkilemiştir onu doktora detaylıca sorun aklınızda şüphe kalmasın inşallahbi sorun çıkmaz
T
Tuğçe N.
16 Eylül 2025 11:21
İnşallah test yanlış çıkar var bunda bir aksilik Teşekkür ederim cevabınız için
A
Aycan
16 Eylül 2025 11:28
İnşallah eğer imkan varsa başka bi yerde bidaha baktırın isterseniz insanın aklımda şüphe kalıyor benim imkanım yoktu baktıramadım hangisine güvensem bilmiyorum sonra bazı testlerde de saçma birbiri ile uyumsuz sonuçlar çıktı çünki . İçimizi ferah tutalım desekte olmuyor maalesef her şey geliyor insanın aklına