1 Aylık Bebeğin Gazı
109 görüntüleme
K
Kübra Y. ..
10 Ekim 2025 17:29
1 aylık bebeğim var üçüz ve birinde inanılmazgaz var ne gecemiz var ne gündüzümüz nasıl bir çaresi var sürekli masaj yapıyorum karnını ayaklarını sıcak tutuyorum ama hala gaz var en azından biraz olsun dindirebileceğim bir çözümü varmı
A
Ahsen S. A.
10 Ekim 2025 17:35
Canım aynı sorunu bende yaşadım 2 ay..Neyin gaz yaptığını bulmaya çalış çünkü hiçbir şekilde gaz damlasıişe yaramıyo 4 5 gazdamlası değiştirip kullandım kiraz çekşrdeği sıcak sular masajlar hiç biri çare değildi meğersem ben çoksüt ürünleri çok tüketiyodum yoğurt fln çocuğa gaz yapıypmuş süt ürünleri diyetine girdim gaz sorunum çözüldü sende neyin gaz yaptığını bul osman hocada sürekli öle diyo damla fln değil neyin gaz yaptığını bulun die
A
Aslı
10 Ekim 2025 17:42
kimyonlu rezeneli çayı içince bebeğe çörek otu susam yağı karışımıyla masaj yapın bol bol
G
Gözde ..
10 Ekim 2025 17:43
Çok alakasız geldim Kübra hanım, öncelikle sizi tebrik ediyorum. Biz birtaneyle bazen zorlanıyoruz. Allah size kolaylıklar versin bebeklerinizi sağlıcakla büyütün inşallah :)
A
Ayşenur T.
11 Ekim 2025 05:25
Merhabalar ben bir bebişle ne yapacağımı şaşırıyorum :) Allah analı babalı büyütsün. Üstteki hanımefendi doğru söylemiş ne gaz yapıyor acaba mesela çok tatlı da gaz yapıyormuş ama şöyle söyleyebilirim ne kadar dikkat etseniz de gaz muhakkak oluyor benim de bebişim 2 aylık. Bir olmuyor aa artık iyi diyorum ertesi gün yavrum çatlayacak gibi oluyor. Kullandığınız mama da yapıyor olabilir ben sma’nın kolik bebeklere özel mamasını kullanılorum. Acı elma yağı ile karnına masaj deneyin. Allah yardımcınız olsun

Sümeyye Ş.
11 Ekim 2025 11:22
Merhaba, benim de bebeğim çok gazlıydı. Kendi denemiş olduğum bir yöntemi anlatmak istiyorum. Bebeğim şu an 11 Aylık, bu sorunumuz çok şükür geçti🫶🏻 Oğlum ilk 4 ay çok gazlı bir bebekti. İlk ay o kadar zordu ki.. Ne kremler ne masajlar ne damlalar denedik.. İlk 1 saat etkisi sürüyor sonra bir daha başa dönüyorduk. Daha sonra ikinci ayında onu bebek spasına götürdük. Sudan çıktıktan sonra rahat rahat gaz çıkardı ve tam 3 saat aralıksız uyudu😍 Baktık su işe yarıyor. Hemen kova aldık ve bir de boyunluk. Kış olduğu için iki günde bir suya soktuk. Öyle rahat geçti ki… Dördüncü ayına geldiği zaman zaten gaz sancıları yok denecek kadar azalmıştı. İşte böyle bir deneyim, anne tavsiye belki denemek istersiniz🙏
not: Öncelikle doktorunuza danışınız. Eğer denerseniz bu yöntemde bebişlerinizin yanından 1sn bile ayrılmayın. Teşekkürler.
not: Öncelikle doktorunuza danışınız. Eğer denerseniz bu yöntemde bebişlerinizin yanından 1sn bile ayrılmayın. Teşekkürler.