1 Aylık Bebeğim Uyanmıyor

138 görüntüleme
B

Beyza D.

27 Ekim 2025 22:53
Merhabalar bebeğim 34 günlük dün gece biraz az uyudu gündüz de uyanık kalma süresi çoktu. En son 6-6.30 gibi akşam mama + anne sütü aldı. 19.30 dan beride uyuyor.22 gibi uyandırmaya çalıştım bir iki ağlasada hemen uykuya geçti toplasanız 5 dk memeyi anca emmiştir. Aralarda yine uyandırmaya çalıştık gözünü açtı geri uyudu. En son 00.30 da uyurken 30 cc mama verdim. 2 kez çişli bez 1 kez de kakalı değiştirdim. Uyandırmaya defalarca çalıştım ama 2-3 dk sonra geri uyuyor.sizce normal midir?
C

Ceren G.

27 Ekim 2025 22:56
Sarılığı var miydi belki uzamış sarılığı vardır
B

Beyza D.

27 Ekim 2025 23:00
Hayır sarılık olmadı
M

Mine G.

28 Ekim 2025 00:03
Acıkınca uyanacaktır o. Benim bebeğimde o zamanlarda 4-5 saat uyuyordu hatta bazen 6-7 saat uyuduğu olurdu. Bekleyin 6 saati aşarsa beslenmesinden öyle uyandırın isterseniz
Ç

Çilem E.

28 Ekim 2025 00:21
Çok sıcak ortam varsa uyanamaz üstünü fazla örtmeyin kendisini açamaz uyanmaz doğum yaptığımda çocuk doktorumuz öyle demişti
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

28 Ekim 2025 00:22
Yenidoğanlar uykuya biraz düşkün oluyor :) sarılığı yoksa çok uyumasını dert etmeyin fakat 2-3 saatte 1 emzirmeniz gerekecek yenidoğanlar çıplaklığı pek sevmez emzirmek istediğinizde üzerini çıkartın zıbını ile kalsın yine uyanmazsa ortam sıcaklığı 24 civarı ise bezle de kalabilir uyanınca emzirip giydirip gazını çıkartın ♥️♥️♥️
F

Fatma C.

28 Ekim 2025 02:47
Merak etme annesi mama vermeye çalışma sütün varsa sonra inan yeterli olmuyor süt sağmaya çalış eğer emme süresi uzuyorsa biberonda onu verirsin en azından seninki uykuyu seviyor demekki
B

Beyza D.

28 Ekim 2025 03:58
Teşekkür ederim gece normale döndü acıkınca kalktı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir