0-12 Ay Sünnet Yaptıranlar Yazabilirmi

163 görüntüleme
Aleyna T.

Aleyna T.

20 Ekim 2025 16:37
Oğlum 4,5 aylık şuan 50 günlükken sünnet yaptırmak istediğimizde doktorumuz 6 aydan sonra yapılmasını önerdi aneztesi verileceği için . Ama ben anestezi alıp komple bayılmasını istemiyorum zararlı sonuçta , lokal anestezi yada başka yöntemle sünnet yaptıran varmı acaba bilgi verirseniz sevinirim
F

Fatma S. ..

20 Ekim 2025 16:50
Merhaba 8. Ayında lokal anestezi ile yapıldı çokta rahat geçti.dikişli yaptı dikişler kendiliğinden düştü zaten. Eve geldikten sonra normal hayatımıza devam ettik dönme VS gibi hiçbir hareketi kısıtlanmadı. Döndüğü için bardak hiç koymadık.doktorun verdiği ilaçları kullandık. Sadece ilk gün biraz husursuzluk yaşadı ama sonra gayet iyiydi.
F

Fatma S. ..

20 Ekim 2025 16:53
Bize sünnetten 1 saat önce sürmemiz için bir krem adı verdi onu aldık sürdük gidene kadar hiç bezi açmadık orda da iğne yapıp uyuşturdu ve hemen bitti zaten işlem.10 gün sonra kontrol etti iyileşmiş artık 20 gün boyunca günde iki kere geri çekerek sünnetli yere vazelin sürün dedi. 20 günden sonra da bezi bırakana kadar hafta 2 3 kez aynı şeyi yapın yapışma gibi bir durum olmasın dedi o şekilde yapıyorum şuan.
B

Buse K.

20 Ekim 2025 17:06
Fatma hanım sünnet 1 saat önce sürmek için verdiği kremin adı nedir söyleyebilir misiniz
M

Mediha Ö.

20 Ekim 2025 17:33
Merhaba bende oğlumu 14 günlükken lokal anestezi ile sünnet ettirdim sadece ilk gece biraz sıkıntılı geçti onun dışında şükür iyiydi zaten 1 haftaya kalmadan hemen toparladı, doktorlar ileride yapışıklık olmaması adına önermiyor ilk aylarda , şuan oğlum 8 aylık herhangi bir sıkıntı yaşamadık, ablamda 2 aylıkken yaptırdı şuan çocuğu 1 yaşında onda da bir problem yok , karar sizin eğer ilerde yapışıklık olur diye düşünüp risk almak istemezseniz 6.aydan sonra yaptırın şöyle bir durumda var 2-6 yaş arası sünnet önerilmiyor travma olmasın diye ,6.aydan sonrada bebişler çok hareketleniyor biraz da annelik iç güdünüze güvenin öyle karar verin 🌸
F

Fatma S. ..

20 Ekim 2025 17:42
Emla veya jetex 5gr yarısını pipi dibine sürüp streçle kapattık 1 saat önce. Sünnetten geldikten 1 saat sonrada kalan yarısını sürdük. Doktorunuza kullanmak için sorun tabi öncesinde
T

T.

20 Ekim 2025 17:43
Merhaba ben iğnesiz sünnet ettirdim gürsel ateşe Antalya uykusunda sünnet krem ile uyuşturdular 2.5 aylık bebeğim bizim doktor 2 aydan sonra olabilir demişti bugün 4. Günü sarı kabuk bağladı sadece ilk işediğinde 1 saat ağladı sonra hiçbir ağlama olmadı gecede uyudu bebeğim gitmeden 1 saat önce calpol ve jeteks krem sürdük orada farklı bir krem daha sürdü sonra emzirdim uyudu doktor geldi işlemi yaptı 5 dk sürdü sonra eve geldik fito ve anestol sürdük 3 gün şimdi sadece fito sarı kabuk gidince fitoyu da bırakıcaz
Aleyna T.

Aleyna T.

20 Ekim 2025 18:04
Fatma hanım hangi hastanede yaptırdını
Aleyna T.

Aleyna T.

20 Ekim 2025 18:06
Herkese çok teşekkür ederim istanbulda yaşıyorum lokal anesteziyle yaptıranlar hangi hastane olduğunu yazabilirse sevinirim ve doktoru bizim gittiğimiz özel hastaneler genel anezteziyle yapıyoruz dediler sadece 0-30 günlükken lokal aneztesiyle oluyormuş bizeo şekilde söylediler.
F

Fatma S. ..

20 Ekim 2025 18:17
Biz Bursadayız. Ünal Adıgüzel kendi kliniği var orda yaptırdık biz. Başkalarına fikir olur belki yazmış olayım 😊
M

Mediha Ö.

20 Ekim 2025 19:24
Ümran tıp diye bir hastane var orda mehmet bey var ona yaptırdık ablamda bende,bir sıkıntı yaşamadık çabukta yaptı ama bazıları memnun kalmamış doktordan isterseniz araştırın o doktoru, ümraniye namazgahta, sanırım çamlıca diye de geçiyor olabilir konumu
H

Hilal T.

20 Ekim 2025 19:58
Benim oğlum 2,5 aylık sünnet olalı 3 gün oldu. Sünneti evde oldu doktorları eve çağırdık hastane ortamına mikropların arasına sokmak istemedim. Sünnetçiler gelmeden 2 saat önce emla kremin yarısını sürdük. Geldiklerinde iğne ile lokal anestezi yaptılar. İğneyi ilk hissettiğinde ağladı ama 10sn bile sürmedi hemen kucağıma aldım geçti hatta gülmeye başladı. İşlem 10 dakika falan sürdü. Her bezdeğişiminde batikon sürüyoruz ve sabah akşam thiocilline göz kremini dikişlerin üstüne sürüyoruz. 2. Saatte uyuşturucu etkisi geçtiğinde biraz ağladı ilk çişini de o zaman yapmıştı doktoru 2 saat sonra yarım fitil verin demişti yarım fitil verdik. Sonrasında ara ara çiş yaparken huzursuzlandı ama genel durumu iyiydi hiçbir şey yokmuş gibi. Şimdilik maşallah her şey yolunda gidiyor.
E

Esra T.

21 Ekim 2025 22:07
Bizde 45 günlükken Kocaeli Darıca da yaptırdık. Lokal anestezi ile ameliyathane de yapıldı. Yarım saat içinde yapıp getirdiler. İlk çiş yaparken ağladı biraz hastanede, sonrasında çok sıkıntı yaşamadık. Doktor 3gün süreyle günde 3 defa batikon, 3 defa da kantarın yağı sürdürdü. Bardakla da koruma sağladık bez içinde. Birhaftada iyileşti.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir